Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κακοκαιρία στην Τουρκία τώρα: Επίθεση στον Ιμάμογλου για ένα… καλκάνι
ΚΟΣΜΟΣ

Κακοκαιρία στην Τουρκία τώρα: Επίθεση στον Ιμάμογλου για ένα… καλκάνι

Επίθεση στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης εξαπέλυσαν ο πρόεδρος Ερντογάν και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, καθώς ο κ. Ιμάμογλου έτρωγε σε ταβέρνα την ώρα της χιονοθύελλας.

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα στην Τουρκία, μεταξύ του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Αφορμή στάθηκε το δείπνο του πρώτου σε ψαροταβέρνα με τον Βρετανό πρέσβη την ώρα της χιονοκαταιγίδας και ενώ χιλιάδες οχήματα είχαν εγκλωβιστεί στους δρόμους. Τα φιλοκυβερνητικά μέσα μάλιστα προχωρούν σε εκτενή αναφορά στο γεγονός αυτό σημειώνοντας ότι αντί ο Ιμάμογλου να ρίχνει αλάτι στους δρόμους, έριχνε… αλάτι στο ψάρι. Με δηκτικότητα σημειώνουν μάλιστα ότι ο δήμαρχος πλήρωσε 48.000 λίρες, δηλαδή 3.000 ευρώ, για να φάνε καλκάνι, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ, Μανώλης Κωστίδης.

“Κάθε φορά που η πόλη αντιμετωπίζει μια καταστροφή, ο δήμαρχος Ιμάμογλου είτε πηγαίνει για σκι, είτε για δείπνα”, σχολιάζει η Σαμπάχ θυμίζοντας πως μετά τον σεισμό του 2020 στο Ελαζίγ, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είχε πάει για σκι. Το επίμαχο δείπνο έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση φωτογραφίας του Ιμάμογλου με τον Βρετανό πρέσβη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της επίμαχης ψαροταβέρνας δήλωσε ότι η φωτογραφία του δημάρχου Κωνσταντινούπολης είναι παλαιότερη και πως λόγω της χιονοθύελλάς η επιχείρηση δεν λειτούργησε.= Από την πλευρά του, ο Τούρκος πρόεδρος σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι “ελπίζω οι Κωνσταντινουπολίτες να αντέξουν μέχρι το 2024 με αυτό τον δήμαρχο”, από τον οποίο ο Ερντογάν νιώθει απειλή, καθώς στις δημοσκοπήσεις έχει ανέβει πάρα πολύ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις