Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΜΜΜ σήμερα 27/1 – κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα
ΕΛΛΑΔΑ

ΜΜΜ σήμερα 27/1 – κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα

ΜΜΜ σήμερα 27/1 - κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

Επανέρχονται σταδιακά σε λειτουργία τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μετά την κακοκαιρία «Ελπίδα», που τα κράτησε καθηλωμένα, για μέρες.

Οπως ανακοινώθηκε, μάλιστα, μετρό, ηλεκτρικός και τραμ αναμένεται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να λειτουργήσουν κανονικά, ενώ λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν ανάλογα τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην εκάστοτε περιοχή.

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ σήμερα, ξεκίνησαν από τις 6:00 π.μ., σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού.

Κάποιες λεωφορειακές γραμμές δεν θα λειτουργήσουν από νωρίς το πρωί, ενώ άλλες θα λειτουργήσουν τμηματικά, ανάλογα με τις κατά τόπους οδικές συνθήκες, όπως συνέβη και την Τετάρτη.

Ο ΟΑΣΑ δεν έχει διευκρινίσει ποιο πρόγραμμα δρομολογίων θα χρησιμοποιηθεί, ωστόσο η σημερινή ημέρα δεν θα είναι αργία για την Αττική.

Κανονικά τα σταθερής τροχιάς

Τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ) αναμένεται να κινηθούν κανονικά, εκτός απροόπτου.

Τι ισχύει για τα τρένα

Παράλληλα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχε εξαγγείλει στον σιδηρόδρομο για σήμερα και αύριο, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις