Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ελευσίνας: Μέριμνα και αποτελεσματικότητα
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ελευσίνας: Μέριμνα και αποτελεσματικότητα

Δήμος Ελευσίνας: Το αποτέλεσμα της ολονύχτιας παρέμβασης των μηχανημάτων του ήταν η ασφαλής απόδοση του οδικού δικτύου ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χωρίς προβλήματα αλλά με πλήρη αποτελεσματικότητα αντιμετωπίστηκε η κακοκαιρία “Ελπίδα” που έπληξε τον Δήμο Ελευσίνας, τη Δευτέρα & Τρίτη. Ο Δήμος Ελευσίνας, η Πολιτική Προστασία του Δήμου και τα συνεργεία ήταν καθόλα προετοιμασμένοι για την κακοκαιρία από την προηγούμενη εβδομάδα, για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε κατάστασης ή προβλήματος. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο Δήμος διέθεσε αλάτι σε όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας, ενώ υπήρξε και ειδική μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, με πληρότητα σε τροφή αλλά και διανομή ξηράς τροφής σε εθελοντές.

Το Δημαρχείο Ελευσίνας λειτουργούσε σε 24ωρη βάση ως θερμαινόμενος χώρος για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Ελευσίνας και της Μαγούλας, ενώ υπήρξε και μέριμνα για 24ωρη γραμμή έκτακτης ανάγκης στα συνεργεία. Τα μηχανήματα του Δήμου αλλά και της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή, καθόλη τη διάρκεια της νύχτας για τον αποχιονισμό και την προσβασιμότητα στο οδικό δίκτυο και φυσικά, για την ανεμπόδιστη πρόσβαση στο Θριάσιο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημέρευε την Τρίτη 25/1.

Στην πρώτη γραμμή

Το αποτέλεσμα της ολονύχτιας παρέμβασης των μηχανημάτων του Δήμου Ελευσίνας ήταν η ασφαλής απόδοση του οδικού δικτύου ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα συνεργεία συνέχισαν το έργο τους για την απομάκρυνση του πάγου από δρόμους και πεζοδρόμια σε όλο το εύρος του Δήμου.Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: “Από την έναρξη των φαινομένων, ήμασταν στην πρώτη γραμμή με στόχο την ασφάλεια των πολιτών. Πέρα από τις διακοπές ρεύματος στη Μαγούλα, οι οποίες και αποκαταστάθηκαν το βράδυ από τη ΔΕΔΔΗΕ, ο Δήμος μας δεν αντιμετώπισε προβλήματα και το οδικό δίκτυο παρέμεινε προσβάσιμο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Δήμου που ξεπέρασαν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια των φαινομένων και επιχειρούσαν όλο το βράδυ σε Ελευσίνα και Μαγούλα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις