Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δήμαρχος Γαλατσίου Mega: “Μπήκε” έξαλλος στο πλάνο – «Πάμε μαζί να κάνουμε ρεπορτάζ»
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Γαλατσίου Mega: “Μπήκε” έξαλλος στο πλάνο – «Πάμε μαζί να κάνουμε ρεπορτάζ»

Δήμαρχος Γαλατσίου Mega: Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος μπούκαρε στη ζωντανή μετάδοση

Στο Γαλάτσι και στη λεωφόρο Πρωτοπαπαδάκη βρέθηκε το συνεργείο του Mega που βγήκε «ζωντανά» στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για να παρουσιάσει την κατάσταση στους δρόμους με την κακοκαιρία «Ελπίς». Η δημοσιογράφος Νέτη Φίλια μετέφερε στο ρεπορτάζ της πως σε κάποια στενά, τα οποία στο Γαλάτσι είναι μικρά και ανηφορικά, δύσκολα μπορεί να μπει «γκρέιντερ» για να ανοίξει τους δρόμους. Ο Δήμαρχος του Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος ήταν προφανώς εκεί κοντά και άκουγε, εισέβαλλε στο πλάνο έξαλλος και φώναζε πως μεταφέρουν λάθος ειδήσεις και παραποιούν, λέγοντας πως από χτες το βράδυ στις 12:00 όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί.

Η δημοσιογράφος του μετέφερε πως πριν 10 λεπτά ήταν σε στενό που ήταν κλειστό, με τον Γιώργο Μαρκόπουλο να της λέει, «πάμε μαζί με την κάμερα να κάνουμε ρεπορτάζ». Όταν του ανέφερε το στενό, είπε πως «αυτό έχει δύο πολυκατοικίες και θα ανοίξει σήμερα».

Με τα πολλά ο Δήμαρχος Γαλατσίου, ο οποίος μίλησε μόνο για τους δρόμους, αλλά όχι για τα πεζοδρόμια που είναι… παγοδρόμια, ιδίως σε κεντρικούς δρόμους όπως η Βεΐκου με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν κάθε δευτερόλεπτο οι πολίτες του να σπάσουν πόδια και χέρια, ξεκίνησε να ζητάει συγγνώμη για τον τρόπο του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις