Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

25

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Masterchef 6 παίκτες: Ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε με το σάρκωμα Ewing
LIFESTYLE

Masterchef 6 παίκτες: Ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε με το σάρκωμα Ewing

Masterchef 6 παίκτες: Ο Ρίσαρντ πήρε δύο "ναι" από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη και πέρασε στην επόμενη φάση. 

Συνεχίζονται οι οντισιόν του MasterChef 6, που επέστρεψε στις οθόνες μας ανανεωμένο και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star. Στο επεισόδιο της Τρίτης (25/01) είδαμε, μεταξύ άλλων, την οντισιόν του Ρίσαρντ ο οποίος έχει καταγωγή από την Βραζιλία και  μαγείρεψε στους τρεις chef – κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο ψαρονέφρι με πουρέ από μελιτζάνα. Όπως δήλωσε στο MasterChef 6 ο Ρίσαρντ, σπουδάζει Οικονομικά στο ΕΚΠΑ, ξεκίνησε να μαγειρεύει από πολύ μικρός επειδή η μητέρα του είχε πρόβλημα με τη μέση της, γνώρισε τον πατέρα του πριν από 4 χρόνια, ενώ ανέφερε πως έχει συνολικά 9 αδέρφια, αλλά κάποια από αυτά δεν τα έχει γνωρίσει. Ο Ρίσαρντ ανέφερε πως “έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον Χάρο”, περιγράφοντας την συγκλονιστική ιστορία του.

“Μικρός είχα περάσει καρκίνο και δεν έτειναν προς εμένα οι προβλέψεις για να επιβιώσω γιατί ήταν μια σπάνια πάθηση, καινούρια για τον κόσμο κι ήμουν το πρώτο άτομο. Σε ηλικία 10 χρονών έπαθα σάρκωμα Ewing κι από όσο θυμάμαι είχα 3% πιθανότητες επιβίωσης. Έκανα πειραματική θεραπεία και κάποια στιγμή κατά την διάρκειά των χημειοθεραπειών έπαθα πνευμονιόκοκκο. Ήμουν χωρίς αντισώματα κι ήταν πάλι ένα μεγάλο χτύπημα. Πέρυσι, αφού κατάφερα να επιβιώσω και από αυτό, είχα κι ένα τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι και ξύπνησα στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο, στην γνάθο και στα ζυγωματικά. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, έχω εξοικειωθεί με την ιδέα του”, ανέφερε ο Ρίσαρντ. Ο Ρίσαρντ πήρε δύο “ναι” από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις