Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Super League: Και οι 13 είναι υπέροχοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League: Και οι 13 είναι υπέροχοι

Super League: Ο Αγκιμπού Καμαρά, που πολύ γρήγορα έγινε το πιο λαμπρό αστέρι των ερυθρολεύκων, που λάμπει μάλιστα σε κάθε αγώνα. 

Είναι γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Διεξάγεται κάτω από συνθήκες που για πρώτη φορά αντιμετωπίζουν οι ομάδες μας. Λόγω της πανδημίας οι αγώνες γίνονται με άδειες ή σχεδόν με άδειες τις εξέδρες. Με πολλές απόυσίες βασικών παικτών που έπεσαν θύματα του κορονοϊού. Και με παιχνίδια σίγουρα να χάνονται και κάποια άλλα δύσκολα να κερδίζονται. Από τα μέχρι τώρα παιχνίδια και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν όλες οι ομάδες, είχαμε την ευκαιρία να ξεχωρίσουμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι κάνοντας το «κάτι παραπάνω», αποτελούν και πλέον είναι τα «διαμάντια» των ομάδων τους.

Από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ξεχώρισε ένα 19χρονο παιδί. Ο λόγος για τον Αγκιμπού Καμαρά, που πολύ γρήγορα έγινε το πιο λαμπρό αστέρι των ερυθρολεύκων, που λάμπει μάλιστα σε κάθε αγώνα. Γεγονός είναι πως η απουσία του μικρού για τους αγώνες του Κόπα Άφρικα, κόστισε στον Ολυμπιακό που έχασε πολύτιμους βαθμούς. Έτσι ο μικρός που έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα πολλών μεγάλων ομάδων της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας, είναι σίγουρο πως θα φέρει στον Ολυμπιακό πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Η περίπτωση Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς από τον ΠΑΟΚ κατάφερε και διακρίθηκε σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια. Έχει σημειώσει γκολ σε παιχνίδια που φαίνονταν χαμένα, δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης. Ο Ζίβκοβιτς με την ηγετική παρουσία του, έχει καταφέρει να γίνει απαραίτητος και αναντικατάστατος σε κάθε παιχνιδι.

Ο Στέφανε Τσούμπερ

Με τον ερχομό του στη ΑΕΚ είναι αλήθεια πως προκαλεσε την έκπληξη σε όλους. Ο λόγος για τον Στέφανε Τσούμπερ, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθήματος της Σούπερ Λίγκας. Είναι βέβαιον ότι θα γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η υπόθεση Καρλίτος

Στον Παναθηναϊκό χρυσές σελιδες στην ιστορία του, γράφει ο Καρλίτος, ο οποίος σχεδόν σε κάθε αγώνα σημειώνει γκολ! Δεν είναι ψέματα πως έχει πάρει στην πλάτη του τον Παναθηναϊκό και τον οδηγεί ψηλά. Δίκαια ο Καρλίτος κατέχει τον τίτλο του ηγέτη. Μπορεί η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη να ήταν ο Καμαρά, άλλος όμως κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του πιο σημαντικού παίκτη των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος σχεδόν σε κάθε αγώνα σημειώνει γκολ και αποτελεί «το βαρόμετρο» του Άρη.

Στις άλλες ομαδες πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν: Ο 2 χρονος Γιον Τοράλ στον ΟΦΗ. Ο 31 ετών Ολλανδός Τομ Φαν Βερτ στον Βόλο. Ο 21χρονος Κολομβιανός Περέα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Καμερουνέζος Κέβιν Σόνι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο 27 ετών Σύρος με γερμανικό διαβατήριο Άιας Άοσμαν στον Ιωνικό. Ο Κοσταρικανός Κρίστοφερ Νουνιές στη Λαμία. Το ελληνόπουλο Ευθύμης Κουλούρης στον Ατρόμητο, που μετά την Τουλουζ επέστρεψε στην χώρα μας. Ο 25χρονος από την Ονδούρα Ντέιμπι Φλόρες στον Παναιτωλικό. Και ο 40αρης Πορτογάλος Μπρούνο Άλβες στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις