Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ναόμι Κάμπελ – Σίλια Κριθαριώτη: Όταν η “γαζέλα” φόρεσε νυφικό του ελληνικού οίκου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Κάμπελ – Σίλια Κριθαριώτη: Όταν η “γαζέλα” φόρεσε νυφικό του ελληνικού οίκου

Ναόμι Κάμπελ - Σίλια Κριθαριώτη: Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη είχε φέρει την Ναόμι Κάμπελ στην Ελλάδα το 1998

Ο οίκος Celia Kritharioti δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της Ναόμι Κάμπελ, όταν το διάσημο τοπ μόντελ περπάτησε στην πασαρέλα με υπέροχο νυφικό του οίκου. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη είχε φέρει την Ναόμι Κάμπελ στην Ελλάδα το 1998 για την επίδειξη μόδας που είχε πραγματοποιήσει στην Αθήνα. Η εμβληματική «γαζέλα» της πασαρέλας,  συμπληρώνει την dream team των super models που διαχρονικά επιλέγει η Σίλια Κριθαριώτη για τα catwalks: Ναταλία Βοντιάνοβα, Ιμάν, Ζιζέλ, Λετίσια Κάστα, Κλόντια Σίφερ, Ελ Μακφέρσον, Καρολίνα Κούρκοβα, Ιζαμπέλι Φοντάνα και Αννα Μπεατρίς Μπαρός.

Η Ναόμι Κάμπελ ήρθε στην Αθήνα αποκλειστικά για το fashion show του oίκου Celia Kritharioti και όπως ήταν αναμενόμενο είχε τραβήξε την προσοχή των media. «Πάντα είναι μια καλή στιγμή να ποστάρω την Ναόμι και την guest εμφάνισή της στην Αθήνα για το σόου μου: just say i Do!» σημειώθηκε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις