MasterChef 6 – Τατιάνα: Μάγεψε τους κριτές με την ηλικία της και πέρασε με δύο «ναι»

LIFESTYLE

MasterChef 6 – Τατιάνα: Μάγεψε τους κριτές με την ηλικία της και πέρασε με δύο «ναι»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

MasterChef 6 - Τατιάνα: Μια από τις παίκτες που διεκδίκησαν την είσοδό της στο MasterChef 6 ήταν και η Τατιάνα από την Ινδονησία.

25.01.2022 | 13:02

MasterChef 6 – Τατιάνα: Οι κριτές του MasterChef 6 ψάχνουν τους καλύτερους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο μια από τις παίκτες που διεκδίκησαν την είσοδό της στο MasterChef 6 ήταν και η Τατιάνα από την Ινδονησία. Η διαγωνιζόμενη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ξάφνιασε τους πάντες με την ηλικία της, καθώς αποκάλυψε πως είναι 53 ετών με τους κριτές να της λένε πως μοιάζει μικρότερη.

Μιλώντας για τα μυστικά της νεότητάς της, η διαγωνιζόμενη του MasterChef 6 αποκάλυψε: «Πρώτον, δεν είμαι ποτέ αγχωμένη, τόσο για το παρόν, όσο και το μέλλον. Είμαι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή, δεύτερον είναι το ελαιόλαδο και τρίτον κάνω γυμναστική». Η Τατιάνα πάντως δεν έχασε την καλή της διάθεση και κυρίως το χαμόγελό της καθώς κατάφερε να κερδίσει με το πιάτο της τους δύο από τους τρεις  κριτές, οι οποίοι και της έδωσαν μια πρώτη ευκαιρία για την επόμενη φάση του MasterChef 6.

Δείτε ακόμη
Τι κάνω αν εγκλωβιστώ στο αυτοκίνητο
Βίντεο σοκ: Εκχιονιστικό διαλύει περισσότερα από 40 αυτοκίνητα
Ετικέτες
Exit mobile version