Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρίστυ Λυκοπούλου εγκεφαλικό: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια της Φάρμας
LIFESTYLE

Κρίστυ Λυκοπούλου εγκεφαλικό: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια της Φάρμας

Κρίστυ Λυκοπούλου εγκεφαλικό:Δείτε τα stories που ανέβασε στο Instagram της η Κρίστυ Λυκοπούλου

Δύσκολες ώρες για την Κρίστυ Λυκοπούλου την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας». H Κρίστυ όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, ένιωσε ένα μούδιασμα στην μια πλευρά του προσώπου της και έτσι κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς ανησύχησε. Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

«Κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου. Είμαι καλά προς το παρόν και ξέρετε πόσο δυνατή είμαι. Όταν είμαι σε θέση θα απαντήσω σε όλους. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας», έγραψε η πρώην παίκτρια της «Φάρμας».

Δείτε τα stories που ανέβασε στο Instagram της η Κρίστυ Λυκοπούλου
likopoulou likopoulou1 likopoulou2 likopoulou3 likopoulou4
Ποια είναι η Κρίστυ Λυκοπούλου

Η Κρίστυ Λυκοπούλου είναι από τη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 της έπαιζε θέατρο. Αν και σπούδασε στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, τα κατάφερε και συνέχισε στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών. Όσο σπούδαζε υποκριτική, παράλληλα δούλευε σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα της όμως την ανάγκασε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή της, αφού από 12 ετών ξεκίνησε στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Πλέον ασχολείται με την γυμναστική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristy Likopoulou (@xlikopoulou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις