Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

21

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παραίτηση Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο Βασίλειος Χαλκιάς
ΕΛΛΑΔΑ

Παραίτηση Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο Βασίλειος Χαλκιάς

Παραίτηση Αττική Οδός: Πρώτη παραίτηση για το χάος που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικής Οδού μετά το φιάσκο και τους χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη ανάληψη ευθύνης, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν επί ώρες στα οχήματά τους από χθες το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Στυλιανίδης είχε δείξει ως υπεύθυνη του χάους που προκλήθηκε, την Αττική Οδό.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλλε την παραίτησή του. Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις