Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

25

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα κακοκαιρία – Αρναούτογλου: Καμία… Ελπίδα, πέφτει ξανά η θερμοκρασία
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα κακοκαιρία – Αρναούτογλου: Καμία… Ελπίδα, πέφτει ξανά η θερμοκρασία

Νέα κακοκαιρία - Αρναούτογλου: Πιο σημαντική φαίνεται η ψυχρή εισβολή την επόμενη εβδομάδα

Για ψυχρή εισβολή την επόμενη εβδομάδα κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωση για τον καιρό. Όπως εξηγεί σε πρωινή δημοσίευσή του στο Facebook, «τα έντονα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα σε πολλές περιοχές της χώρας θα διατηρηθούν, τουλάχιστον μέχρι αρχές Φλεβάρη», υπογραμμίζοντας πως «πιο σημαντική δείχνει η κατεβασιά ψυχρών αέριων μαζών γύρω στις 2-4 του Φλεβάρη».

Στη συνέχεια αναφέρει πως στις περιοχές όπου εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μαζί με το σημερινό, θα απαιτηθεί σίγουρα ακόμα ένα εικοσιτετράωρο για να αρχίσει ο καιρός να γίνεται τόσο μαλακός ώστε να υποχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τα χιόνια και ο πάγος, τουλάχιστον στις περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Ωστόσο, στην ίδια ανάρτηση ο Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί πως την Παρασκευή θα έχει βελτιωθεί εντελώς η κατάσταση λόγω της επικράτησης νοτιοδυτικών ανέμων, που θα ανεβάσουν αρκετά τη θερμοκρασία και κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών, αν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξαναπέσει η θερμοκρασία, όχι όμως τόσο πολύ όσο τα τελευταία 24ωρα.

Πιο σημαντική φαίνεται η ψυχρή εισβολή την επόμενη εβδομάδα και κυρίως μεταξύ 2 και 4 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις