Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αργία αύριο Τετάρτη 26/1: Κλειστά καταστήματα και τράπεζες σε Αττική και άλλες 4 περιοχές
ΕΛΛΑΔΑ

Αργία αύριο Τετάρτη 26/1: Κλειστά καταστήματα και τράπεζες σε Αττική και άλλες 4 περιοχές

Αργία αύριο Τετάρτη 26/1: Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου

Κλειστά θα μείνουν αύριο, Τετάρτη, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες στην Αττική και άλλες περιοχές, λόγω των συνεπειών της κακοκαιρίας «Ελπίς», ενώ νωρίτερα θα ανοίξουν και θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ. Νωρίτερα, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι παρατείνεται και για αύριο, Τετάρτη, η αργία για την Αττική, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Από την πλευρά της, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ανακοίνωσε τα μέτρα που ισχύουν σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της αγοράς στις περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και στις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας. Έτσι, αύριο, θα μείνουν κλειστά όλη την ημέρα τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες στις συγκεκριμένες περιοχές. Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων, που θα λειτουργήσουν με ωράριο 10:00-18:00.

Τέλος, ανοιχτά θα παραμείνουν τόσο τα πρατήρια υγρών καυσίμων όσο και τα φαρμακεία, σύμφωνα με το κανονικό ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους. Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν στις 18:00, στην Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις