Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Ευρυδίκη – Σοϊλέδης: «Διάβασε» το φλιτζάνι του ποδοσφαιριστή
LIFESTYLE

Survivor Ευρυδίκη – Σοϊλέδης: «Διάβασε» το φλιτζάνι του ποδοσφαιριστή

Survivor Ευρυδίκη - Σοϊλέδης: Ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Ο Άρης Σοϊλέδης εισέβαλε στο Survivor 2022 το βράδυ του Σαββάτου. Όλοι οι παίκτες της ομάδας του τον υποδέχθηκαν εγκάρδια ενώ την επόμενη ημέρα το πρωί η Ευριδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να του κάνει μια πλάκα. Έτσι, έκανε πως του σέρβιρε τον καφέ του και στην συνέχεια άρχισε να διαβάζει το φλιτζάνι και να του λέει το μέλλον του με την Mαρία Αντώνη με την οποία ο Άρης Σοϊλέδης διατηρεί δεσμό εδώ και τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και το ζευγάρι πρόκειται σύντομα να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. «Βλέπω και μια όμορφη μελαχρινή. Πολύ περήφανη είναι για σένα και σε περιμένει να βγεις και να προχωρήσετε. Σαράντα τέσσερα χρόνια δείχνει εδώ για την κοινή πορεία της ζωής σας. Θα κάνετε τρία παιδιά. Δυο γιους και μια κόρη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Survivor: Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά

«Είδα την Μαρία του, μια όμορφη κοπέλα, είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και πολύ χαρούμενοι, θα κάνουν και οικογένεια» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα του Survivor 2022.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Αντωνά λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την είσοδο του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του αγαπημένου της και έγραψε: Go, καθώς βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει και σε αυτό το βήμα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις