Ομελέτα με αβοκάντο – συνταγή: Για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

PLUS

Ομελέτα με αβοκάντο – συνταγή: Για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Ομελέτα με αβοκάντο - συνταγή: Είναι έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά!

23.01.2022 | 17:54

Νιώθεις πεινασμένη; Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας κι αν είναι, η ομελέτα αποτελεί πάντα την εύκολη και γρήγορη λύση! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την ομελέτα με αβοκάντο. Ελαφριά και γευστική είναι πολύ εύκολη στη συνταγή, και το καλύτερο; Είναι έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά! Τι περιμένεις, λοιπόν; Βάλε ποδιά και μπες γρήγορα στην κουζίνα!

Υλικά

2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 αυγα
1/2 αβοκάντο σε κύβους
25 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​άνηθο, συν επιπλέον για το σερβίρισμα
2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ

Εκτέλεση:

Ζεσταίνεις το λάδι σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Χτυπάς τα αυγά με 1 κουταλιά της σούπας νερό και αλατοπιπερώνεις. Τα ρίχνεις στο τηγάνι και τα αφήνεις για περίπου 2 λεπτά. Ρίχνεις από πάνω το αβοκάντο, τη φέτα και τον άνηθο.
Περιχύνεις με χυμό λάιμ. Διπλώνεις την ομελέτα έτσι ώστε να περικλείσει τη γέμιση. Σερβίρεις πασπαλίζοντας με επιπλέον άνηθο.

Exit mobile version