Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πόσα λεφτά πήρε ο Βαλάντης στο Survivor: Φίλος του αποκαλύπτει
LIFESTYLE

Πόσα λεφτά πήρε ο Βαλάντης στο Survivor: Φίλος του αποκαλύπτει

Πόσα λεφτά πήρε ο Βαλάντης στο Survivor: Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν μπροστά στις συζητήσεις που έκανε ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor

Ο φίλος του Βαλάντη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, έκανε αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 2022. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν μπροστά στις συζητήσεις που έκανε ο Βαλάντης με την παραγωγή του Survivor 2022. «Από την πρώτη στιγμή έμαθα ότι θα πάει στο Survivor. Ο Βαλάντης δεν έκανε αίτηση. Τον πήραν τηλέφωνο, συμφώνησε και μπήκε», είπε ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν το χρηματικό ποσό που είχε συμφωνήσει ο Βαλάντης να παίρνει εβδομαδιαίως να ανέρχεται στις 8.000 ευρώ, απλά το επιβεβαίωσε. «Ναι, 8.000€ πήρε το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά στη συμφωνία» είπε χαρακτηριστικά. Πράγμα που σημαίνει πως μετά την αποχώρησή του και έναν μήνα παραμονής στο Survivor 2022 ο Βαλάντης έφυγε έχοντας στον κουμπαρά του περίπου 32.000 ευρώ!

Όσον αφορά το ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη, ο φίλος του Βαλάντης το χαρακτήρισε φιάσκο ενώ υπογράμμισε πως η Ευριδίκη έκανε ξεφτίλα τον τραγουδιστή. «Επειδή κατάλαβε από την αρχή το ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη βγήκε μπροστά και τον κρέμασαν. Το ειδύλλιο ήταν φιάσκο από την Μυριέλλα όχι από τον Κατσαούνη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε σχετικά με την κόντρα του Βαλάντη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει αλλά υποθέτουμε όλοι. Εντάξει δεν την σκότωσε. Μια κουβέντα είπε off the record. Αυτή τον έκανε ξεφτίλα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις