Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάνα Μπάρμπα – Αννίτα Πάνια: Ήμουν ένα καλομαθημένο κ…οκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα – Αννίτα Πάνια: Ήμουν ένα καλομαθημένο κ…οκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω

Βάνα Μπάρμπα - Αννίτα Πάνια: Γιατί έχει δώσει σφαλιάρα σε γυναίκα και σε ποια περίπτωση θα το έκανε και σήμερα

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στην ταράτσα της, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (20/1) στο OPEN, τη Βάνα Μπάρμπα, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη καθώς τα είπαν όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ». Η ηθοποιός πήγε στην ταράτσα της Αννίτας αποφασισμένη να πει μόνο αλήθειες για τη ζωή και την καριέρα της. Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη μεγάλη απόφαση στα εφηβικά της χρόνια να φύγει από τα Ιωάννινα και να ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα. Αποκάλυψε μεγάλους έρωτες που σημάδεψαν τη ζωή της, έκανε την αυτοκριτική της και έδειξε μετανιωμένη για άντρες που πίκρανε και «δεν της άξιζαν», όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε.

«Είμαι πολύ γεμάτη και πολύ τυχερή. Σε μερικούς άνδρες δεν τους άξιζα εγώ. Κάποιοι ήταν πιο καλοί και σπουδαίοι από εμένα. Εγώ μπορεί να είχα την ομορφιά και τα νιάτα αλλά δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο. Υπήρχε ένας άνθρωπος που δεν θα μπορούσα ποτέ να τον φτάσω σαν καλοσύνη και σαν γενναιοδωρία» είπε η Βάνα Μπάρμπα και πρόσθεσε:

«Εγώ ήμουν μόνο ένα καλομαθημένο κ…οκόριτσο που ήξερα μόνο να παίρνω και να βολεύομαι και να παίρνω αυτό που θέλω. Ήμουν ματαιόδοξο πλάσμα, μακάρι να ήμουν φιλόδοξη, θα είχα κάνει πιο πολλά πράγματα. Δεν ήξερα να εκτιμώ. Δεν με απέρριψε κανείς, πάντα εγώ έφευγα. Τώρα ξαναγυρίζω και αναπολώ και σκέφτομαι πόσο τυχερή ήμουνα. Δεν μπορώ να ξαναγίνω εύκολα σύντροφος. Έχω μάθει να νοιάζομαι για το παιδί μου, για τους γονείς μου. Πιο πολύ εμπιστεύομαι έναν άστεγο από κάποιους που βρίσκονται δίπλα μου. Έχω φάει προδοσία. Κουράστηκα να μην θέλω έναν σύντροφο στη ζωή μου. Δεν θέλω συγκατοικήσεις. Να έχει τους φίλους του, την ελευθερία του και όποτε θέλουμε καναπέ αγκαλιά. Αυτό το λέω τώρα στα 55 μου» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το περιστατικό που της είχε τύχει με μία γυναίκα κι αναγκάστηκε να την χαστουκίσει

«Έχω δώσει σε γυναίκα σφαλιάρα. Ήταν προσβλητική απέναντί μου. Είχαμε πάει σε ένα μαγαζί ένα βράδυ και συνοδεύομαι από έναν άνθρωπο που ήμουν ερωτευμένη. Με το που μπαίνουμε έπεφτε πάνω του, έκανε διάφορα να με ενοχλήσει. Και γυρίζει το μάτι μου και κάποια στιγμή της δίνω ένα χαστούκι και της λέω “για να μάθεις να ξεπερνάς το μέτρο”. Σου αξίζει και αρχίσανε να χειροκροτούν από τα άλλα τραπέζια. Είχε κόμπλεξ η άλλη. Μου έφυγε η σελίδα. Μα τώρα από γυναίκα σε γυναίκα; Εγώ τις αγαπώ και τις υποστηρίζω τις γυναίκες, είμαστε ένα… Μα είχε χιμήξει επάνω του. Θα το έκανα και σήμερα, αν μια γυναίκα ήταν τόσο υπέρμετρα ανόητη» τόνισε και στη συνέχεια ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν να φύγει από την επαρχία.

«Έφυγα από την επαρχία στα 18 μου, μικρούλα. Αυτό που κυνηγούσα ήταν η ελευθερία μου, να μην παντρευτώ στην επαρχία, να μη γίνω ένα κορίτσι όπως τα άλλα. Δεν ήθελα τη συμβατικότητα. Νομίζω ήταν η φύση μου τέτοια. Το σιχαινόμουν το συμβατικό, το “κανονικό”. Η μονογαμία είναι ενάντια στη φύση του ανθρώπου. Δεν πιστεύω ότι έχουμε γεννηθεί για να είμαστε με έναν άνθρωπο. Μπορεί να είμαι εγώ λάθος. Σίγουρα μου έχει λείψει η συντροφικότητα, αλλά τέτοια εκμηδένιση του έρωτα; Εγώ δεν θέλω να με δει ο άλλος να πηγαίνω τουαλέτα, να φτιάχνω μαλλί…».

Η Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Θα ήθελα να πάω ξανά να τον δω και να τον πάρω αγκαλιά

Μάλιστα, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. «Γιατί ήταν προκλητικό αυτό που είπα; Είπα την άποψή μου. Όσο υπάρχω και ζω δεν θα με εμποδίσει κανείς να λέω την άποψή μου, για κανέναν. Και πληρώνω εγώ το κόστος. Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή. Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω.

Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης. Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω! Εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις