Ιερέας Κάτω Πατήσια: Ο 37χρονος δηλώνει αθώος και προκαλεί

ΕΛΛΑΔΑ

Ιερέας Κάτω Πατήσια: Ο 37χρονος δηλώνει αθώος και προκαλεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ιερέας Κάτω Πατήσια: Αρνείται όλες τις κατηγορίες και ρίχνει το φταίξιμο στην ανήλικη ο ιερέας που συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό μίας 17χρονης στα Κάτω Πατήσια

21.01.2022 | 19:41

Αρνείται όλες τις κατηγορίες και ρίχνει το φταίξιμο στην ανήλικη ο ιερέας που συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό μίας 17χρονης στα Κάτω Πατήσια, με τις αποκαλύψεις της νεαρής κοπέλας να σοκάρουν τη χώρα. “Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό”, ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος κατηγορούμενου ιερέα. “Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν”, συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στην δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους. “Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά”, κατέληξε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version