Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Μακρόν Ραφάλ: “Χτίζουμε την Ευρώπη της άμυνας”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Μακρόν Ραφάλ: “Χτίζουμε την Ευρώπη της άμυνας”

«Ευχαριστώ αγαπητέ Κυριάκο για αυτήν την εμπιστοσύνη στη Γαλλία και την ναυαρχίδα της αεροναυπηγικής, στην Ευρώπη της άμυνας που χτίζουμε», ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος

Με μία ανάρτησή του στo Twitter o πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν παρέθεσε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο μετά την παραλαβή των γαλλικών μαχητικών Rafale ευχαριστώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ελληνογαλλική συνεργασία στα εξοπλιστικά.

«Ευχαριστώ αγαπητέ Κυριάκο για αυτήν την εμπιστοσύνη στη Γαλλία και την ναυαρχίδα της αεροναυπηγικής, στην Ευρώπη της άμυνας που χτίζουμε», έγραψε στο Twitter ο Γάλλος πρόεδρος.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έγραφε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «αυτή είναι η επόμενη γενιά αεροσκαφών, για ένα μελλοντικό όραμα της Ευρωπαϊκής Άμυνας, και ένα νέο κεφάλαιο στην περιφερειακή ικανότητα της Ελλάδας», ευχαριστώντας παράλληλα, τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας. «Ευχαριστώ τον φίλο μου Εμανουέλ Μακρόν που με βοήθησε να ενισχύσω τη στρατηγική μας συνεργασία», είχε αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις