Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εργατικό ατύχημα – Κοζάνη: Ακρωτηριάστηκε πόδι άνδρα
ΕΛΛΑΔΑ

Εργατικό ατύχημα – Κοζάνη: Ακρωτηριάστηκε πόδι άνδρα

Εργατικό ατύχημα - Κοζάνη: Εργάτης (ηλικίας περίπου 50 ετών) την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε πυλώνα της ΔΕΗ, τραυματίστηκε σοβαρά, με ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη στην Κοζάνη, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, το ατύχημα έλαβε χώρα περί τη 1 το μεσημέρι, σε περιοχή των Λιβερών Κοζάνης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia, εργάτης (ηλικίας περίπου 50 ετών) την ώρα που εκτελούσε εργασίες σε πυλώνα της ΔΕΗ, τραυματίστηκε σοβαρά, με ακρωτηριασμό του ποδιού του. Ο άτυχος εργάτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ΙΧ αυτοκίνητο στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, ενώ οι συνοδοί του μετέφεραν άμεσα και το κομμένο μέλος του ποδιού.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είχε ειδοποιηθεί και κατάφερε αφενός μεν να σταθεροποιήσει την κατάσταση του 50χρονου, αφετέρου δε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό του μέλους, ώστε να δοθεί η δυνατότητα ελπίδας για συγκόλληση τις επόμενες ώρες, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να μεταφερθεί ο άτυχος άντρας.

Δείτε ακόμη
Η εξομολόγηση του Μικρούτσικου: “Πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη”
Πέθανε λαϊκή τραγουδίστρια που κόλλησε εσκεμμένα κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις