Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Βαξεβάνης: Σε συγκέντρωση καλεί ο βουλευτής έξω από το δικαστήριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Βαξεβάνης: Σε συγκέντρωση καλεί ο βουλευτής έξω από το δικαστήριο

Πολάκης - Βαξεβάνης: Με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης υπέρ του Κώστα Βαξεβάνη-

Σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τον Αρειο Πάγο καλεί το μεσημέρι ο Παύλος Πολάκης, καθώς την ίδια ώρα καλείται να απολογηθεί για το σκάνδαλο Novartis- Παπαγγελόπουλου ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Σημειώνεται ότι ο εκδότης της εφημερίδας Documento καλείται να απολογηθεί για βαρύτατες κατηγορίες όπως για εγκληματική οργάνωση, για παράβαση καθήκοντος αλλά και για “συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας από κοινού δια της εκθέσεως σε δίωξη ή τιμωρία κάποιου αθώου κατά συρροή”. Η πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που τον κατηγορεί ότι αμφισβητεί την ανεξαρτησία του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης

Αύριο στις 1.00μμ έξω από τον Άρειο Πάγο συμπαραστεκόμαστε στον Κωστα Βαξεβάνη που αποκάλυψε το Σκάνδαλο NOVARTIS και οδηγείται στη Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος για σκευωρία!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ .

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας:

Ο κ. Πολάκης μετά την επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, την οποία συνέχισε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, καλεί αύριο σε συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να καλέσει σε απολογία τον κ. Βαξεβάνη. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κλιμακώνει την επίθεση κατά του Ανώτατου Δικαστηρίου αμφισβητώντας ευθέως την ανεξαρτησία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους, ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις