Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Κατσαούνης – Μυριέλλα: “Δε θέλω ούτε να τη βλέπω”
LIFESTYLE

Survivor Κατσαούνης – Μυριέλλα: “Δε θέλω ούτε να τη βλέπω”

Survivor Κατσαούνης - Μυριέλλα: "Στο ψάρεμα δεν είμαι καλός αλλά στο να πιάνω λαβράκια και κυρίες στα πράσα¨είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Σε συνέχεια των χθεσινών δηλώσεών του για την Μυριέλλα Κουρεντή προχώρησε ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor. «Χθες έκανα μια παρένθεση κι ήθελα να δηλώσω στην δεσποινίδα Μυριέλλα Κουρεντή ότι ανάμεσά μας έχει τελειώσει από την δική μου πλευρά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματά μου για την Μυριέλλα έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελά μαζί μου. Δεν μπορεί να παίζει με συναισθήματα αλλωνών και να κοιτά να καλύψει την μοιχεία. Στο ψάρεμα δεν είμαι καλός αλλά στο να πιάνω λαβράκια και κυρίες στα πράσα.

Θεωρώ ότι με θεωρεί ευκολόπιστο επειδή ίσως είμαι καλός απέναντί της και νόμιζε ότι θα μου τα γυρίσει. Το συμπέρασμά μου το έχω βγάλει και με υποτίμησε σαν άντρα. Δεν θέλω να την δω ούτε ζωγραφιστή.» τόνισε η Γιώργος Κατσαούνης.

Survivor: Η Μυριέλλα παίρνει θέση για το ξέσπασμα του Κατσαούνη

Το μη αναμενόμενο ξέσπασμα του Γιώργο Κατσαούνη προς την ίδια σχολίασε η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor και πήρε τις αποφάσεις της. «Αυτό που έγινε χθες με τον Γιώργο, με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Ίσως παρασύρθηκα κι εγώ από το που βρίσκομαι κι αποφάσισα ότι είμαστε σε πολλά πράγματα διαφορετικοί και σε διαφορετικούς κόσμους. Συνειδητοποίησα χθες ότι η αληθινή μου δύναμη είναι εκεί έξω οι δικοί μου άνθρωποι κι ο κόσμος που με στηρίζει. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω κάτι, που έτσι κι αλλιώς πλατωνικό είναι, δεν υφίσταται.

Κάποια πράγματα που εγώ μπορώ να καταλάβω στον Γιώργο, αυτός δε θα τα καταλάβει ποτέ σε μένα. Δε θα είχε καλό τέλος η ιστορία μας, αν δεν βρισκόμασταν εδώ μέσα. Είμαι σίγουρη ότι μπορεί να το μετάνιωσε. Οφείλω να προστατεύσω κι εμένα και τον Γιώργο… Δεν έχω κάτι να περιμένω και δεν θέλω κάτι από τον Γιώργο» κατέληξε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις