Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιασμός 17χρονης Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία, συνελήφθη 16χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 17χρονης Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία, συνελήφθη 16χρονος

Βιασμός 17χρονης Θεσσαλονίκη: Η καταγγελία έγινε, χθες Τρίτη 18 Ιανουαρίου, στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οπότε και κινήθηκαν αναζητήσεις που οδήγησαν στην άμεση σύλληψη του 16χρονου.

Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε 17χρονη στη Θεσσαλονίκη από 16χρονο. Η καταγγελία έγινε, χθες Τρίτη 18 Ιανουαρίου, στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οπότε και κινήθηκαν αναζητήσεις που οδήγησαν στην άμεση σύλληψη του 16χρονου. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η καταγγέλλουσα, η πράξη έγινε ένα 24ωρο νωρίτερα, σε εξωτερικό χώρο. Ο ανήλικος που συνελήφθη και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον της εισαγγελικής Αρχής.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, εξύβριση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση. Οι δύο μαθητές φαίνεται πως φοιτούν στο ίδιο σχολείο και η πράξη φέρεται να έγινε την περασμένη Δευτέρα κοντά στο σχολείο. Ένα 24ωρο αργότερα, η 17χρονη απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου προέβη σε καταγγελία, ενώ ακολούθησαν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του 16χρονου. Ο ίδιος, προανακριτικά, φέρεται να κατέθεσε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Δείτε ακόμη
Οπλισμένα F16 πάνω από το Αιγαίο – Εμπλοκή με ελληνικό αεροσκάφος
Υπόθεση βιασμού: «Η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη», κατέθεσε η 17χρονη φίλη της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις