Ντελιβεράς Πάτρα: Έδωσε τον καφέ και άρχισε να… αυνανίζεται

ΕΛΛΑΔΑ

Ντελιβεράς Πάτρα: Έδωσε τον καφέ και άρχισε να… αυνανίζεται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντελιβεράς Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα. Ντελιβεράς έδωσε τον καφέ στην 35χρονη και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της.

19.01.2022 | 18:32

Η 35χρονη γυναίκα στην Πάτρα παρήγγειλε τον καφέ της όταν έφτασε στη δουλειά της όπως κάθε πρωί. Όμως, ο διανομέας είχε άλλες ορέξεις. Έτσι, εκτός από τον καφέ που της πήγε, αμέσως μετά άρχισε να αυνανίζεται, σύμφωνα με όσα περιέγραψε η ίδια η γυναίκα στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Καραϊσκάκη, λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού και αρνητικός πρωταγωνιστής είναι νεαρός ντελιβεράς καταστήματος καφέ.

Ο διανομέας όπως λέει η 35χρονη, έβγαλε το μόριό του, ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα στην είσοδο του κτιρίου, αφού είχε παραλάβει τον καφέ. Όμως ο διανομέας καταλάβαινε πως η 35χρονη μπορούσε να το δει μέσα από την τζαμαρία. Η γυναίκα μπήκε γρήγορα μέσα στον χώρο εργασίας της, ενώ εκείνος συνέχισε απτόητος, αφού μόλις η γυναίκα απομακρύνθηκε, ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε, έδωσε ξανά παραγγελία σε άλλον πελάτη αλλά αυτή τη φορά δεν έκανε το παραμικρό. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, η γυναίκα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Exit mobile version