Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 24χρονη Γεωργία βιασμός: Το ξέσπασμα για όσα φρικτά έγιναν στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

24χρονη Γεωργία βιασμός: Το ξέσπασμα για όσα φρικτά έγιναν στη Θεσσαλονίκη

24χρονη Γεωργία Θεσσαλονίκη - συνέντευξη: Η 24χρονη Γεωργία αποφάσισε να δώσει τέλος στη σιωπή και την ανωνυμία και να μιλήσει άφοβα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για εκείνη τη νύχτα.

Ραγδαίες είναι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και τον εφιάλτη που έζησε σε μια σουίτα ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά, καθώς η Γεωργία αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει μπροστά στην κάμερα για εκείνη τη νύχτα. Τι συνέβη, πώς βρέθηκε λιπόθυμη, ποιος τη γύρισε με το ζόρι πίσω στο ξενοδοχείο και ποιοι την πλησίασαν λίγο πριν χάσει εντελώς τις αισθήσεις της στη σουίτα.

“Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα ‘πρωτοχρονιάτικα να πάω που;’. ‘Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου’, της είπα. ‘Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν’. Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιο μου”, λέει μεταξύ άλλων στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η 24χρονη, σύμφωνα με το zougla.gr.

“Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ”

Η νεαρή κοπέλα ήταν ξεκάθαρη στη συνέντευξή της, λέγοντας πως “δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ” και δεν μπορούσε να διαχειριστεί πως εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα, δηλαδή την Πρωτοχρονιά, μιας και “όλοι ήταν με τις οικογένειές τους” και εκείνη μόνη της. Η ίδια παραδέχθηκε πως η 17χρονη φίλη της προσπάθησε να την αποτρέψει, τόσο από το να πάνε στο πάρτι, όσο και από το να πιει περισσότερο. Πάντως, την επόμενη ημέρα, ο εργοδότης μαζί με έναν φίλο του, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο σε μια κατάσταση στην οποία “ήταν εμφανώς κακοποιημένη”, όπως υποστήριξε.

Ακόμα, η 24χρονη, όταν συναντήθηκε με τον άνδρα που -όπως είπε- την προσκάλεσε στο πάρτι, εκείνος παραδέχθηκε απλά και μόνο την πρόσκληση. Ωστόσο, η Γεωργία αποκάλυψε πως είχε σημάδια στα πόδια της, αν και η ιατροδικαστική εξέταση έγινε τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, με την επιστήμονα να εντυπωσιάζεται από την κατάσταση του σώματος της καταγγέλλουσας κατά την ίδια.

Ολόκληρη η συνέντευξη της 24χρονης Γεωργίας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:
Πώς βρέθηκε στο πάρτι

Η νεαρή κοπέλα κατονόμασε τον Μ. Π. ως τον άνθρωπο που την προσκάλεσε στο πάρτι του ξενοδοχείου και αποκάλυψε ότι τον γνωρίζει “εδώ και δύο-τρία χρόνια”, αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και, εν συνεχεία, ως φίλοι. Μάλιστα, η κοπέλα πρόσθεσε: “Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι”. Ακόμα, η ίδια είπε πως είχε προσκληθεί σε πάρτι και στο παρελθόν από τον 27χρονο και σε μερικά από αυτά πήγε χωρίς, όμως, να παρατηρήσει κάτι περίεργο και γι’ αυτό -όπως τόνισε- “τον εμπιστευόταν”.

Τι είπε για τους θανάτους στην οικογένειά της

“Γενικά, η ζωή μου όλα τα χρόνια κυλούσε ομαλά με την οικογένειά μου. Ξαφνικά υπήρξαν κάποια προβλήματα, τα οποία ξεκίνησαν με το αγόρι μου. Είχα σχέση για πεντέμισι χρόνια μαζί του και, δυστυχώς, ανακαλύψαμε ότι είχε την ανίατη ασθένεια, την οποία και παλέψαμε για ενάμιση χρόνια. Παράλληλα, η μητέρα μου είχε μια χρόνια πάθηση με την καρδιά της και πάλευε για τη ζωή της, χωρίς να θέλει να το δείξει για να μην υπάρξει μεγαλύτερη στενοχώρια. Ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος. Έχασα και τον πατέρα μου ξαφνικά από ένα τροχαίο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω, να σταθώ δυνατή, να συνεχίσω τη ζωή μου. Δυστυχώς, κατέληξε και το αγόρι μου ύστερα οπό έναν χρόνο, με τον οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ και ήταν και αυτό κάτι τρανταχτό για τη ζωή μου. Έπειτα χάνω και τη μητέρα μου ύστερα από 40 ημέρες”.

“Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί”

Με ανάρτησή του στα social media, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εμφανίστηκε χθες δίπλα στην 24χρονη, λέγοντας πως “η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει”. “Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς…”, αναφέρεται στην ανάρτηση στο Instagram.

Στο ποστάρισμα στο twitter, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε: “Σας το είχα υποσχεθεί… Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολιτικούς φίλους”.

Ραγδαίες εξελίξεις με τις τοξικολογικές – Βρέθηκαν ίχνη ουσιών που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα

Στο μεταξύ, στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η νεαρή κοπέλα, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του. Παράλληλα, εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η καταγγέλλουσα είχε αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του πάρτι κατανάλωσε αλκοόλ. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι, μετά από αυτή την αποκάλυψη, το κατηγορητήριο δύναται να αλλάξει για τους εμπλεκόμενους οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυστηρότερες ποινές. Εφόσον τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό -και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Η δίωξη που είχε ασκηθεί αρχικά ήταν συνεύρεση χωρίς συναίνεση, ένα αδίκημα το οποίο έχει ποινή έως δέκα χρόνια φυλάκισης, ωστόσο με το νέο ποινικό κώδικα ο ομαδικός βιασμός μπορεί να επιφέρει και ισόβια κάθειρξη στους δράστες. Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα θυμάται και δεύτερο πρόσωπο να συμμετείχε στην αποτρόπαια πράξη εις βάρος της. Ενώ θυμάται να υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν στον χώρο, ωστόσο δεν βρίσκεται σε θέση να τον αναγνωρίσει αυτή τη στιγμή. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την ΕΛΑΣ να συγκεντρώνει στοιχεία για τρεις επιχειρηματίες από την Αθήνα, γόνους γνωστών οικογενειών, οι οποίοι εμφανίζονται ως εμπλεκόμενοι. Ο ένας από αυτούς συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου και κατόπιν της απολογίας του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες στην κατάθεσή της η 24χρονη φέρεται να είπε,

“Ξύπνησα σε άλλο δωμάτιο και τηλεφώνησα στον φίλο μου. Τον ρώτησα γιατί βρίσκομαι εδώ και όχι στο δωμάτιό μου και μου είπε: Μάζεψέ τα και έλα αμέσως στο σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου που με συμβούλευσε να πάω αμέσως στην αστυνομία”. Στην κύρια δικογραφία υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, που δήλωσε ότι όταν πήγε στο πάρτι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις