Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 24χρονη Γεωργία βιασμός: Ο δικηγόρος της άλλης πλευράς προσπαθούσε να μου ρίξει ευθύνες
ΕΛΛΑΔΑ

24χρονη Γεωργία βιασμός: Ο δικηγόρος της άλλης πλευράς προσπαθούσε να μου ρίξει ευθύνες

24χρονη Γεωργία βιασμός: Σοκαριστικά είναι τα όσα αποκάλυψε η 24χρονη Γεωργία, η οποία καταγγέλλει ότι την βίασαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σοκαριστικά είναι τα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο η 24χρονη Γεωργία, η οποία καταγγέλλει ότι την βίασαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνη δεν είχε τις αισθήσεις της. Η Γεωργία Μπίκα, που αποφάσισε να βγει και να μιλήσει χωρίς να κρύβεται, δείχνοντας το πρόσωπό της, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι μετά την καταγγελία της στην αστυνομία για βιασμό, πέρασαν τρεις ολόκληρες ημέρες για να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ για τις τοξικολογικές εξετάσεις, έλαβαν μόνο ούρα της κοπέλας και όχι αίμα. Επιπλέον, τονίζει στη συνέντευξή της, πως πέρασαν 14 ημέρες μετά την καταγγελία για να την καλέσει ο ανακριτής να καταθέσει για την υπόθεση, ενώ έως τότε είχαν εξεταστεί ως ύποπτοι μόνο οι συλληφθέντες.

“Στο τμήμα ήμουν μόνη μου, ανυπεράσπιστη”

“Ανακριτής και εισαγγελέας με είδαν μετά από 14 ημέρες. Είχαν δει μόνο τον φερόμενο ως δράστη. Στο τμήμα ήμουν μόνη μου, ανυπεράσπιστη, χωρίς δικηγόρο. Εφεραν αυτά τα άτομα για αναγνώριση και για να δώσουν κατάθεση. Εκεί ήταν και ο δικηγόρος τους, ο οποίος μου επιτέθηκε. Εγω δεν είχα ούτε δικηγόρο. Εκείνος μου απεύθυνε τον λόγο και προσπαθούσε να με κάνει να κάνω πίσω. Προσπαθούσε να μου φορτώσει ευθύνες και ότι ξέρει πράγματα και δεν είναι έτσι όπως τα λέω. Εγώ ήμουν μόνη μου και προσπαθούσα να θυμηθώ πράγματα και είχα και αυτό τον κύριο να μου επιτίθεται. Οι αστυνομικοί τον έβγαλαν έξω”.

Η ίδια, προσπαθεί να θυμηθεί όσα περισσότερα μπορεί για τη βραδιά στη σουίτα, λέγοντας πως το μόνο που θυμάται αυτή τη στιγμή είναι: “Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις