Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Θρηνεί η Μύκονος σήμερα, το “ευχαριστώ” της αδερφής του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Θρηνεί η Μύκονος σήμερα, το “ευχαριστώ” της αδερφής του

Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Η οικογένεια Μονογυιού αποχαιρέτησε τον Τζώρτζη σε στενό κύκλο

Στη Μύκονο κηδεύτηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος σε ηλικία 45 ετών έφυγε τραγικά από τη ζωή, στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα. Η σορός του 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού έφθασε στη Μύκονο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, σήμερα το πρωί, με το πλοίο της γραμμής. Τη σορό του συνόδευσαν η μητέρα του, ο πατέρας του και η αδελφή του, Κατερίνα Μονογυιού, φανερά συντετριμμένοι. Η οικογένεια Μονογυιού αποχαιρέτησε τον Τζώρτζη σε στενό κύκλο λόγω των περιορισμών της πανδημίας. Η Κατερίνα Μονογυιού βρήκε το κουράγιο, αυτές τις τραγικές στιγμές για την οικογένειά της, στην κηδεία του αγαπημένου της αδελφού, να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Τραπέζι για τους δημοσιογράφους

Μάλιστα, για τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στη Μύκονο προνόησε και τους ετοίμασε τραπέζι. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδελφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδελφό μου να κοιμάται», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», είπε στους δημοσιογράφους, και κατέληξε: «Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή».

«Ευχαριστω όλο τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης. Ήταν πολύ καλό παιδί ο αδερφός μου, αθόρυβο, δεν έλεγε τα καλά που έκανε. Να προσεύχεστε για την ψυχή του. Είναι τώρα στα χέρια του Χριστού και είναι καλά. Ευχαριστώ που σεβαστήκαμε τη στιγμή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη, που απεγκλώβισαν από την πόρτα του συνοδηγού την Αθηνά και τον αδερφό μου… να κοιμάται», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε στον τραγουδιστή Stan, ο οποίος είχε δηλώσει ότι απεγκλώβισε ο ίδιος την Αθηνά Κοντοπάνου. Ερωτηθείσα η κυρία Μονογυιού αν υπήρχε άλλο πρόσωπο που βοήθησε στους απεγκλωβισμούς, απάντησε: «Όχι, δεν ήταν».

Στην κηδεία παρέστη και ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις