Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Κύρτσος – ΝΔ: Βαρύ το κλίμα στο Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Κύρτσος – ΝΔ: Βαρύ το κλίμα στο Μαξίμου

Γιώργος Κύρτσος - ΝΔ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας για τον Κύρτσο ανέφερε ότι «όλοι καταλαβαίνουμε τις επιδιώξεις και τις προθέσεις του»

Βαρύ είναι το κλίμα σε κυβέρνηση και ΝΔ για τον ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος “πυροβολεί” συνεχώς από τα social media και κάνει αιχμηρή κριτική τόσο για τη διαχείριση της πανδημίας, όσο και για άλλα κορυφαία ζητήματα της επικαιρότητας. Τελευταίο “κρούσμα” που φαίνεται όμως ότι ξεχείλισε το ποτήρι, η κατηγορία του κ. Κύρτσου κατά της κυβέρνησης, ότι “είναι άστοχοι” οι χειρισμοί της στις υποθέσεις των δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη και Γιάννας Παπαδάκου, που κλήθηκαν από τη δικαιοσύνη να απολογηθούν ως κατηγορούμενοι για το ζήτημα της Novartis. Για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απάντησε: “Ο κ. Κύρτσος έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα μια συγκεκριμένη τακτική, όλοι καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις, είναι φανερό αλλά ελάχιστη σημασία έχουν μπροστά στα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα και τις ξεκάθαρες θέσεις της κυβέρνησης που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της εποχής μας”.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ απάντησε άμεσα στον Γιάννη Οικονόμου, τονίζοντας ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «κινείται εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου. Οι σύγχρονες ευρωπαΐκές κυβερνήσεις δεν αναζητούν κίνητρα ούτε καταγγέλλουν προθέσεις που δεν προσδιορίζουν. Απλά ανταλλάσσουν επιχειρήματα» σημείωσε ο Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις