Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα spoiler ασυλία 18/1: Ομαδικός αγώνας που καταλήγει σε ντέρμπι
LIFESTYLE

Φάρμα spoiler ασυλία 18/1: Ομαδικός αγώνας που καταλήγει σε ντέρμπι

Φάρμα spoiler ασυλία 18/1: Ο Κουτσαβάκης έχει μπει με ακόμα πιο περιπαικτική διάθεση και τρολάρει και τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί.

Φάρμα spoiler ασυλία 18/1: Η 7η εβδομάδα της «Φάρμας» συνεχίζεται με 13 πλέον παίκτες, πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις, τον Μάνο Πανταζή σε ρόλο αρχηγού για 2η εβδομάδα και έναν ομαδικό αγώνα ασυλίας που εξελίσσεται σε ντέρμπι! Οι «παλιοί» παίκτες αντιμετωπίζουν τους νέους θετικά, μάλιστα ο Βασίλης Λέντζος δηλώνει ότι νιώθει πιο κοντά του την Ανίτα Μουτσάι, επειδή είναι από την Αλβανία όπως και η κοπέλα του. Ο Κουτσαβάκης έχει μπει με ακόμα πιο περιπαικτική διάθεση και τρολάρει και τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί. Δηλώνει ότι μπορεί να συμμετέχει στις δουλειές αρκεί να μην τον ξυπνάνε νωρίς. Η Σάσα Μπάστα δεν είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση στη ΦΑΡΜΑ και δεν ξέρει αν θα αντέξει. Μάλιστα, σχολιάζει με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη ότι αν δεν επιστρέψει η Αγγελική Ηλιάδη, θα φύγουν.

Επίσης, η Σάσα Μπάστα πιστεύει ότι όταν θα φύγει ο Μάνος Πανταζής από ΑΡΧΗΓΟΣ, θα τον ψηφίσουν σίγουρα, και προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια για τις προθέσεις των υπολοίπων. Ο Μάνος Πανταζής ρωτάει την Αθανασία Τσουμελέκα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Μαρία Παπαγεωργίου δεν νιώθει καλά και κλαίει. Χρειάζεται την ΑΣΥΛΙΑ. Γιατί θεωρεί άδικο να έχει ο Κουτσαβάκης ΑΣΥΛΙΑ; Ποιοι άλλοι χρειάζονται την ΑΣΥΛΙΑ για να μη βρεθούν στη θέση του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ; Και ενώ η Σάσα Μπάστα νιώθει ότι η Μαρία Παπαγεωργίου είναι κοντά της, τη βλέπει να αγκαλιάζει την Αθανασία Τσουμελέκα και αναρωτιέται για την ειλικρίνειά της; Στην αρχή, ο αγώνας είναι ντέρμπι, στην πορεία όμως η μία ομάδα παίρνει καθαρά το προβάδισμα. Ποια είναι αυτή;

Φάρμα spoiler ασυλία 18/1: Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Τρεις νέοι παίκτες μπήκαν στη Φάρμα και η είσοδός τους φαίνεται πως θα ταράξει τα νερά, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο αγρόκτημα. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι παίκτες έκαναν τις δουλειές τους όταν ξαφνικά είδαν τρία νέα πρόσωπα να εμφανίζονται. Ο λόγος για τους τρεις νέους παίκτες που είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος, η Νάιρα Αλεξοπούλου κι η Ανίτα Μουτσάι, τους οποίους οι παλιοί υποδέχθηκαν με χαμόγελα.

«Μένω στην Αθήνα κι ασχολούμαι με το τραγούδι. Γεννήθηκα στην Αρμενία και μέχρι 7 χρονών ήμουν στην φάρμα με τους παππούδες μου. Έχω περπατήσει σε πέτρες που από κάτω υπήρχαν φίδια» ανέφερε η Νάιρα. «Είμαι μπασκεμπολίστας και είμαι από την Αργολίδα. Είναι ωραίο που ζεις στην φύση και δεν ξέρεις τι γίνεται έξω με τα κινητά» είπε ο Μιχάλης Πελεκάνος. «Κάνω μασάζ και το βράδυ δουλεύω ως barwoman. Η Φάρμα δεν μου είναι άγνωστη γιατί έχω γεννηθεί σε χωριό με κοτούλες» είπε η Ανίτα Μουτσάι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις