Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα Τζώρτζη Μονογυιού: Η σπαρακτική ανάρτησή της – Σήμερα η κηδεία
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα Τζώρτζη Μονογυιού: Η σπαρακτική ανάρτησή της – Σήμερα η κηδεία

Μητέρα Τζώρτζη Μονογυιού: Η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού, μετά το τραγικό δυστύχημα με τη Ferrari, που στοίχισε τη ζωή στον 45χρονο, ενώ σήμερα θα του πουν το τελευταίο “αντίο” στο νησί της Μυκόνου. Μετά το συγκινητικό μήνυμα της αδελφής του -και βουλευτού της ΝΔ- Κατερίνας Μονογυιού, η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, Ελένη Ξυδάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρέτησε τον γιο της με μία σπαρακτική ανάρτηση.

“ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου”, έγραψε η μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, αναρτώντας μία φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον γιο της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

“Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ”.

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος και ακαριαίος ο θάνατός του – Σοκάρει το πόρισμα των ιατροδικαστών – Σήμερα η κηδεία του

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού στο τραγικό δυστύχημα με τη Ferrari ήταν “βίαιος και ακαριαίος”, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό του Τζώρτζη Μονογυιού μιλούν για έναν βίαιο θάνατο. Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος από την οποίες εντύπωση προκάλεσαν οι κακώσεις στα οστά του προσώπου και στα οστά στη βάση του κρανίου. Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος.

Όπως συνηθίζεται, οι ιατροδικαστές έχουν πάρει βιολογικό υλικό και περιμένουν και τον εργαστηριακό έλεγχο.

Σήμερα η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο

Το τελευταίο “αντίο” θα πουν συγγενείς και φίλοι στον Τζώρτζη Μονογυιό, καθώς η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία και αδελφού της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, θα τελεστεί σήμερα στη Μύκονο. Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Μίλτος Ατζαμόγλου, που ήταν και στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως “η κηδεία του Τζώρτζη θα γίνει στη Μύκονο, στη γενέτειρά του”.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, με την αδερφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού, μάλιστα, να ζητά να γίνει σεβαστή από όλους αυτή η επιθυμία της οικογένειας. Ακόμη μία επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου, στη μνήμη του εκλιπόντος να γίνει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του Μονογυιού – Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία

Η 35χρονη σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari, πληροφορήθηκε μόλις χθες τον χαμό του 45χρονου. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, κάτι που δεν της επέτρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις