Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γεωργία – 24χρονη Θεσσαλονίκη: Το θύμα του βιασμού που σοκάρει τη χώρα, αποφάσισε να μιλήσει
ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργία – 24χρονη Θεσσαλονίκη: Το θύμα του βιασμού που σοκάρει τη χώρα, αποφάσισε να μιλήσει

Γεωργία - 24χρονη Θεσσαλονίκη: Με ανάρτησή του στα social media, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εμφανίζεται δίπλα στην 24χρονη

Το πρόσωπο και το ονοματεπώνυμο της 24χρονης κοπέλας, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά, αποκάλυψε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Με ανάρτησή του στα social media, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται δίπλα στην 24χρονη, λέγοντας πως “η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει”. “Η Γιωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς…”, αναφέρεται στην ανάρτηση στο Instagram. Στο ποστάρισμα στο twitter, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε: “Σας το είχα υποσχεθεί… Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα αναψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολιτικούς φίλους τους κλπ κλπ”.

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Περιπολικό πήγε στο ξενοδοχείο για το κορονοπάρτι – Οι έρευνες για τους τρεις “γόνους”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας, σε πολυτελές ξενοδοχείο το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από τρία εμπλεκόμενα άτομα Παράλληλα, εξελίσσεται και η έρευνα της αστυνομίας στο πλαίσιο της διερεύνησης και συγκέντρωσης στοιχείων για τρεις επιχειρηματίες από την Αθήνα, γόνους γνωστών οικογενειών, οι οποίοι εμφανίζονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Ο ένας απο αυτους συνελήφθη στις 2 Ιανουαρίου κ κατόπιν της απολογίας του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Εξελίξεις: «Μίλησαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Η νεαρή κοπέλα τις τελευταίες ημέρες, μετά την πολύ μεγάλη έκθεση που έχει πάρει το θέμα και τις καταγγελίες σχετικά με την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος μαστροπών το οποίο δρα τις τελευταίες ημέρες στη συμπρωτεύουσα, εκμεταλλευόμενο ανυποψίαστες νεαρές κοπέλες έχει προτιμήσει να παραμείνει κλεισμένη στον εαυτό της και να μην εκτίθεται στη δημοσιότητα, παρά μόνο μέσω του δικηγόρου της κυρίου Αθανασίου Ζιώγα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες στην κατάθεσή της η 24χρονη φέρεται να είπε,

“Ξύπνησα σε άλλο δωμάτιο και τηλεφώνησα στον φίλο μου. Τον ρώτησα γιατί βρίσκομαι εδώ και όχι στο δωμάτιό μου και μου είπε: Μάζεψέ τα και έλα αμέσως στο σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου που με συμβούλευσε να πάω αμέσως στην αστυνομία.”. Αστυνομικές πηγές, οι οποίες χειρίζονται με λεπτότητα την υπόθεση αναφέρουν ότι προς το παρόν το μοναδικό ένταλμα σύλληψης το οποίο εκδόθηκε για την υπόθεση είναι αυτό στις 2 Ιανουαρίου, οπότε και συνελήφθη 27χρονος γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δίωξη για “προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος” με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, να του επιβάλλουν περιοριστικούς όρους, αφήνοντάς τον όμως προσωρινά ελεύθερο, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Επίσης, ερευνάται η εμπλοκή δύο ακόμα προσώπων, τους οποίους εμφανίζεται να έχει κατονομάσει η νεαρή κοπέλα, αλλά δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες καθότι ήταν αναίσθητη λόγω των υπνωτικών χαπιών που όπως ισχυρίζεται η ίδια της έριξαν στο ποτό.

Στην κύρια δικογραφία, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, που δήλωσε ότι όταν πήγε στο πάρτι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο, είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα εξεταστούν κι άλλα στοιχεία, όπως αυτό που προέκυψε από την κατάθεση της κοπέλας ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής. Σύμφωνα πάντα με την ίδια μάρτυρα εμφανίστηκε τότε μία άλλη νεαρή, που φώναξε χαρακτηριστικά “τι ανησυχείτε αφού είμαι εγώ εδώ;”. Για τη διοργάνωση του πάρτι εκείνο το βράδυ στη σουίτα έχει συλληφθεί ένα άτομο, για παραβίαση του ιατρικού πρωτοκόλλου, το οποίο πάντως ισχυρίζεται ότι δεν αντιλήφθηκε τον ομαδικό βιασμό.

Τι λένε ο θείος και ο εργοδότης της 24χρονης

Ο θείος της 24χρονης μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό αποκάλυψε πως “εμείς σήμερα το μάθαμε, η οικογένεια αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα”, καθώς η κοπέλα έχει χάσει τους γονείς της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της. “Οι γονείς του πατέρα της ζουν αλλά οι άνθρωποι έχουν περάσει τόσα” είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, ο εργοδότης της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε πως “είμαστε 4-5 άτομα, προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε, ήταν πολύ γενναία η απόφασή της, ήρθε στο μαγαζί 1η Νοέμβρη, κέρδισε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, δεν έδωσε δικαίωμα”. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν η κοπέλα, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τον χαμό δικών της προσώπων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις