Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εμβολιασμός κατ’οίκον: Καταγγελία για 94χρονη που την έχουν στην…αναμονή
ΕΛΛΑΔΑ

Εμβολιασμός κατ’οίκον: Καταγγελία για 94χρονη που την έχουν στην…αναμονή

Εμβολιασμός κατ'οίκον: «Έχω μιλήσει με το Δημαρχείο, στην αρχή μου είπαν να μιλήσω με τα Δημοτικά Ιατρεία», είπε η κυρία Μαίρη

Η κυρία Μαίρη εδώ και παραπάνω από ένα μήνα έχει ζητήσει εμβολιασμό κατ’ οίκον για την 94χρονη μητέρα της και ακόμα περιμένει. Η μητέρα της είναι 94 χρονών με κινητικά προβλήματα, έχοντας 67% αναπηρία. Όπως είπε και η ίδια περιμένει από αρχές Δεκέμβρη να εμβολιάσουν κατ’ οίκον τη μητέρα  της. «Έχω μιλήσει με το Δημαρχείο, στην αρχή μου είπαν να μιλήσω με τα Δημοτικά Ιατρεία», είπε η κυρία Μαίρη. Στη συνέχεια κράτησαν τα στοιχεία της και είπαν ότι θα τα στείλουν στον ΕΟΔΥ. Αυτά συνέβησαν αρχές Δεκέμβρη και έκτοτε δεν έχει νεότερα, με την ίδια να φοβάται πως χάθηκε το αίτημα και η μητέρα της κινδυνεύει να χρεωθεί με πρόστιμο!

«Η μητέρα μου έχει προβλήματα πολλά και δεν έχουμε άλλους πόρους, εγώ την συντηρώ. Έρχονται και παιδιά μέσα, αλλά δεν αφήνω να μπουν να δουν την γιαγιά», είπε. Η κα Μαίρη αποκάλυψε πως συγγενής της σε ακριτική περιοχή στα Γιάννενα, συγκεκριμένα η θεία της, η οποία ζήτησε κι εκείνη εμβολιασμό κατ’ οίκον, της ζητήθηκε να κλείσει ραντεβού σε φαρμακείο, αν την φέρουν εκεί με αυτοκίνητο, γιατί το «κράτος δεν αστειεύεται με αυτά», εννοώντας το θέμα του προστίμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις