Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη: “Χυδαιότητα, ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ”
LIFESTYLE

Τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη: “Χυδαιότητα, ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ”

Τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη: Κόπηκε στο μοντάζ η φράση - Τι δηλώνει ο πατέρας της στη «Super Katerina».

Επεισοδιακό ήταν το συμβούλιο στο Survivor 2022 με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να βάζει ξαφνικά τα κλάματα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Αφορμή ήταν μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης, δίχως ωστόσο να την ακούσουμε ποτέ οι τηλεθεατές. Πιο συγκεκριμένα, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου όταν σηκώθηκε ο Βαλάντης να πάει να ψηφίσει ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από τον χώρο του συμβουλίου. Μάλιστα τη συνοδεύσουν ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Ωραίος άνθρωπος είσαι» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη όταν επέστρεψε, ενώ επειδή τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας δεν γνώριζαν τι έχει συμβεί αποκάλυψε πως «της είπε κάτι απαράδεκτο μόλις ο Βαλάντης».

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή» τόνισε σε αυστηρό ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;». Όταν η Ευρυδίκη επέστρεψε στη θέση της αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας της ίδιας: «Αν θέλει μπορεί να το πει. Εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Αναφέρθηκε στην υγεία μου. Μου είπε μία φράση. Κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει, ας πει τι είπε». Ο ίδιος, παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγνώμη».

Τελικά όταν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, προέκυψε και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με επτά ψήφους, είναι ο Βαλάντης.

Έβαλε τα κλάματα κι έφυγε από το συμβούλιο η Ευρυδίκη:

Πρόκειται για ακραία χυδαιότητα

Οπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί, η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε από την εκπομπή να κοπεί στο μοντάζ η φράση που της είπε ο Βαλάντης. Πρόκειται για μια ακραία χυδαιότητα που σχετίζεται με την περιπέτεια υγείας που έχει περάσει με τον καρκίνο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, μια περιπέτεια για την οποία η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν.

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου όταν μαθαίνει την ατάκα που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Το απόσπασμα έπαιξε και στην εκπομπή Super Κατερίνα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε: «Ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με τη συγκεκριμένη αρρώστια να λέει «γι’ αυτό το έπαθες», φαντάζομαι».

Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν πληροφορήθηκε γι’ αυτό που είπε ο Βαλάντης, αναφώνησε σοκαρισμένη: «Τι είπε παιδιά; Αλήθεια; Σοβαρά μιλάτε»;

«Είναι θαύμα που ζει. Και να την καταριέσαι με αυτό το πράγμα, είναι εγκληματικό, υπανθρωπο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις