Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

21

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 17/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 17/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα

Survivor spoiler ασυλία 17/1: Οι Διάσημοι μπορεί να κατάφεραν να εξασφαλίσουν το σκέπαστρο για την καλύβα τους το Σάββατο, οι επιδόσεις τους όμως δεν ήταν καλές στο αγώνισμα της ασυλίας την Κυριακή.

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας σήμερα στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που κερδίζει καθημερινά τη μάχη της τηλεθέασης. Το Σάββατο 15/1, το Survivor ήταν πρώτο τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 29,2% και 29% αντίστοιχα. Την Κυριακή 16/1 τα ποσοστά ήταν ακόμα υψηλότερα, με μέσο όρο 29% στο γενικό σύνολο και 30% δυναμικό κοινό. Υψηλά ποσοστά σημειώθηκαν στα επιμέρους κοινά, με τον μέσο όρο στις γυναίκες και τους άντρες 25-44 να βρίσκεται στο 35,4% και 36,2% αντίστοιχα. Κάθε επεισόδιο επιφυλάσσει και μία ανατροπή αφού από μέρα σε μέρα όλα φαίνεται να αλλάζουν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Οι δυσκολίες είναι πολλές, οι σχέσεις δοκιμάζονται και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες.

Οι Διάσημοι μπορεί να κατάφεραν να εξασφαλίσουν το σκέπαστρο για την καλύβα τους το Σάββατο, οι επιδόσεις τους όμως δεν ήταν εξίσου καλές στο αγώνισμα της ασυλίας την Κυριακή. Οι Μαχητές από την άλλη πλευρά μετρούν πολλές απώλειες αφού μετά την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπούλου έχουν να διαχειριστούν και τις αποχωρήσεις της Κρυσταλίας Κουτσιμάνη, του Σταμάτη Καλαφατά και του Θανάση Μπέλλου οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στο παιχνίδι. Ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων ψηφίστηκε ο Βαλάντης, ενώ η στάση του στο χθεσινό Συμβούλιο και ειδικότερα απέναντι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον έχει θέσει πλέον στο περιθώριο της ομάδας.

Survivor spoiler ασυλία 17/1: Η ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία

Απόψε οι Survivors παίζουν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, η μεγαλύτερη πρόκληση όμως για τους Διάσημους φαίνεται να είναι να κατέβουν στο αγώνισμα ως μια δεμένη ομάδα. Ο Βαλάντης είναι το θέμα συζήτησης στο Συμβούλιο, καθώς και οι Μαχητές φαίνεται ότι δεν μπορούν να τον συγχωρήσουν. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που κέρδισε την ατομική ασυλία θα υποδείξει έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων. Ποια ομάδα θα εξασφαλίσει τη δεύτερη ασυλία και ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση; Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νίκη σήμερα αναμένεται να πάρουν και πάλι οι Μαχητές, οι οποίοι θα κάνουν το 2-0 και θα αναγκάσουν έναν Διάσημο να αποχωρήσει από το Survivor, το βράδυ της Τετάρτης.

Τις περισσότερες πιθανότητες να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της έχει η Μυριέλλα, αφού είναι συνήθως η μία από τους υποψήφιους. Το ειδύλλιο με τον Κατσαούνη, αλλά και η ενοχλητική για πολλούς συμπεριφορά της είναι οι αιτίες που ψηφίζεται, κάτι που ίσως δούμε και σήμερα. Όσο για τον τρίτο υποψήφιο; Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα θελήσει να προστατεύσει κατά κάποιον τρόπο τη φίλη του, ορίζοντας κάποιον παίκτη λιγότερο δημοφιλή. Πολλές πιθανότητες έχουν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις