Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί να ενημερώνεται για την εξέλιξη των ερευνών και των ανακριτικών πράξεων.

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειου Πλιώτα προκάλεσε η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Πλιώτας απέστειλε παραγγελία στον Εισαγγελέα Εφετών της συμπρωτεύουσας να εποπτεύσει την έρευνα που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών και εξαντλήσει όλα τα δικονομικά μέσα που δίνει ο νόμος και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, ώστε η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος. Παράλληλα, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί να ενημερώνεται για την εξέλιξη των ερευνών και των ανακριτικών πράξεων. Στην έγγραφη παραγγελία του, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μεταξύ των άλλων αναφέρει τα εξής:

«Σας αποστέλλουμε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου …. και παρακαλούμε για την εξάντληση των όποιων από το άρθρο 32 ΚΠΔ εξουσιών σας που πηγάζουν από την ανώτατη εποπτεία στην ανάκριση και στα πλαίσια της λειτουργικής σας αρμοδιότητας, ώστε να προσδοθεί το αναγκαίο κύρος σε σχέση με τις διενεργούμενες προανακριτικές και ανακριτικές πράξεις και για με πληρότητα και σε βάθος έρευνα, όπως άλλωστε η ιδιαιτερότητα, η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελλόμενων επιτάσσει. Σχετικώς να μας ενημερώσετε».

Δείτε ακόμη
Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον αδελφό της
Γκιώνης: Αθλητές και παίκτες reality στο κύκλωμα που σχετίζεται με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις