Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Με γλυκόλογα με έβαλαν στο ασανσέρ»
ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Με γλυκόλογα με έβαλαν στο ασανσέρ»

Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη:Η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο αφού ερεύνησε ο δωμάτιό του, όπου φέρεται να βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας

Την τιμωρία των ενόχων ζητά η 24χρονη κοπέλα που όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες, σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη. Η 24χρονη, καταθέτοντας τόσο στην αστυνομία όσο και το ανακρίτρια για το μοιραίο βράδυ, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες από το Star ότι με γλυκόλογα την παρέσυραν σε ένα δωμάτιο που δεν ήταν το ίδιο με αυτό που γινόταν το πάρτι: «Τρία άτομα τα οποία δεν γνώριζα με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπε ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι», ανέφερε η 24χρονη. Το δωμάτιο του πάρτι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν το 401, ενώ το δωμάτιο που όπου συντελέστηκε σύμφωνα με την καταγγελία ο βιασμός, ήταν το 602.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο αφού ερεύνησε ο δωμάτιό του, όπου φέρεται να βρέθηκε ένα χάπι συγκεκριμένης εταιρείας και να κατασχέθηκαν το φόρεμα και το εσώρουχο της κοπέλας. Όλα έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Στο μεταξύ, η κοπέλα, μιλώντας στο MEGA, δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. «Αυτό που μου συνέβη δεν θέλω να συμβεί ποτέ σε καμία κοπέλα του κόσμου. Πήρα την απόφαση να προχωρήσω νομικά και δεν θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι, τους εμπιστευόμουν ενώ αυτοί λειτουργούσαν για λογαριασμό τους και δεν πίστευαν σε καμία φιλία. Εξαιτίας τους παρασύρθηκα και έπαθα ό,τι έπαθα» υποστήριξε η 24χρονη.

Βιασμός 24χρονης: Τι λέει ο δικηγόρος

Ο δικηγόρος της καταγγέλλει επίσης στο Mega πως την ώρα που η 24χρονη έφευγε από το πάρτι ζαλισμένη, γύρισε πίσω ύστερα από τηλεφώνημα του διοργανωτή και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν… «Μπήκε αμέσως στο ξενοδοχείο, πήγε στη ρεσεψιόν, έκλεισε ένα δωμάτιο το 510, πήρε το κλειδί να πάει να κοιμηθεί. Είχε κατά νου ότι ο άνθρωπος που την κάλεσε ήταν εκεί ούτως ή άλλως και είναι ένας φίλος της, ο οποίος θα την προστάτευε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ, τρία άτομα την πλησίασαν, την πλεύρισαν, της μίλησαν και την παρέσυραν κατά τη δική της άποψη στο δωμάτιο το 602», τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας.

Η 24χρονη σύμφωνα με τον δικηγόρο της ξύπνησε το πρωί στο δωμάτιο μόνη και σε άσχημη κατάσταση. «Το πρωί που ξύπνησε βρέθηκε ημίγυμνη, χωρίς εσώρουχα με πεταμένα όλα τα ρούχα στο πάτωμα. Μίλησε με τον άνθρωπο που την κάλεσε στο πάρτι, του είπε “γιατί είμαι εδώ” και αποφάσισε να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό», πρόσθεσε ο κ. Ζιώγας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις