Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκιώνης – Φιντιρίκος: Νέα μήνυση με “φόντο” την υπόθεση της 24χρονης
LIFESTYLE

Γκιώνης – Φιντιρίκος: Νέα μήνυση με “φόντο” την υπόθεση της 24χρονης

Γκιώνης - Φιντιρίκος: Ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση είδε το όνομά του να εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τον ομαδικό βιασμό μιας 24χρονης γυναίκας στην Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση στον Ηλία Γκιώνη, με το όνομά του να εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τον ομαδικό βιασμό μιας 24χρονης γυναίκας στην Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός επιχειρηματίας με μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή, τονίζοντας μάλιστα πως αυτές τις ημέρες βρισκόταν στο εξωτερικό με τη σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα και τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τη εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού και εκκρεμεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης ότι η 73χρονη μητέρα του επιχειρηματία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ηλίας Γκιώνης – Το μήνυμά του μετά την μήνυση από τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Μόλις ο Ηλίας Γκιώνης ενημερώθηκε ότι εκκρεμεί αυτόφωρο εξαιτίας της μήνυσης που του κατατέθηκε από τον Φιντιρίκο έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Σε story του έγραψε:

«Ενημερώθηκα από την τηλεόραση ότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία εναντίον μου μετά από την μήνυση που κατέθεσε ο Φιντιρίκος. Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται, εμπλέκονται πολιτικοί εκπρόσωποι σε αυτό το κύκλωμα όπως και παιδιά καθώς πρέπει εφοπλιστών.

Είμαι καλά, η έρευνα συνεχίζεται και από εμένα και από επαγγελματίες στον χώρο δημοσιογράφους και σύντομα θα δημοσιοποιήσουν νέες εξελίξεις για την υπόθεση! Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και συνεχίζουμε δυναμικά!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις