Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πόσα παίρνουν οι παίκτες του Survivor: Ζαλίζουν τα νούμερα
LIFESTYLE

Πόσα παίρνουν οι παίκτες του Survivor: Ζαλίζουν τα νούμερα

Πόσα παίρνουν οι παίκτες του Survivor: Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο Survivor.

Το νέο Survivor έχει επιστρέψει δυναμικά με τον Βαλάντη και τη Μυριέλλα Κουρεντή να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, οι δύο ”διάσημοι” παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, είναι αυτοί που λαμβάνουν τα περισσότερα χρήματα. Η εκπομπή “Open Weekend” παρουσίασε σήμερα τα αστρονομικά ποσά που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι διάσημοι παίκτες του φετινού Survivor. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο reality επιβίωσης είναι ο Βαλάντης, ο οποίος παίρνει 8.000 ευρώ κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι!

Στη συνέχεια ακολουθούν:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: 6.000 ευρώ
Μυριέλλα Κουρεντή: 5.000 ευρώ
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: 3.500 ευρώ
Βρισηίδα Ανδριώτου: 2.800 ευρώ
Γιάννης Χατζηγεωργίου: 1.500 ευρώ
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βαλάντης θεωρείται από τους πιο ακριβοπληρωμένους λόγω του ότι είναι αναγωρίσιμος αλλά και λόγω του αυθόρμητου χαρακτήρα του, με τον οποίο πολλές φορές δημιουργεί… ίντριγκες.

Όσον αφορά τη Μυριέλλα, οι συνεργάτες της εκπομπής του OpenWeekend, ανέφεραν πως είναι παλιά γνώριμη των παιχνιδιών και ο λόγος που πήγε ήταν το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Γι’ αυτό έκανε το deal των 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε και το ποσό που παίρνει ο πρώην συνεργάτης της εκπομπής Open Weekend, Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έκανε το deal των 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Μάλιστα στο πάνελ αστειεύτηκαν για τον συνάδελφό τους λέγοντας πως ”βγάζει τρελά λεφτά”.

Ποιοι παίρνουν μικρότερα ποσά

Με μικρότερα ποσά αμοίβονται οι όχι και τόσο αναγνωρίσιμοι παίκτες -παρόλο που είναι στην ομάδα των διασήμων- Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βρισηίδα Ανδριώτου και Γιώργος Χατζηγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, στα 3.500 την εβδομάδα είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η πρώην παίκτρια του ”My Style Rocks”, η οποία όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έκανε το παζάρι της, όμως δεν… κατάφερε να ανεβάσει το ποσό.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, λαμβάνει 2.800 ευρώ την εβδομάδα, και τέλος, ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο οποίος έμεινε στα 1.500 ευρώ και στη συνέχεια αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις