Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

28

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης για Τσιόδρα: Γιατί έκανε “πίσω” ο καθηγητής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Τσιόδρα: Γιατί έκανε “πίσω” ο καθηγητής

Μητσοτάκης για Τσιόδρα: Στη σχέση του με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντάς την εξαιρετική.

Στη σχέση του με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντάς την εξαιρετική. Όπως είπε συγκεκριμένα «η σχέση μου με τον Σωτήρη Τσιόδρα είναι εξαιρετική. Μιλάμε, κατ’ αρχάς εξακολουθούμε να έχουμε ενημερώσεις τρεις φορές την εβδομάδα στις οποίες πάντα συμμετέχει. Τον συμβουλεύομαι και προσωπικά όταν έχω πιο ειδικές απορίες».

Απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, γιατί ο Σωτήρης Τσιόδρας αποφεύγει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, είπε: «Γιατί δέχτηκε ένα μπαράζ χυδαίων επιθέσεων. Στοχοποιήθηκε και πολιτικά. Στοχοποιήθηκε και από την αντιπολίτευση. Και ο ίδιος έκρινε ότι για να προστατεύσει και την επιστημονική του ακεραιότητα αλλά πιστεύω και την ψυχική του ηρεμία- διότι δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι, πόσω μάλλον όταν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, να υποστούν τη βάσανο της δολοφονίας χαρακτήρων, διότι αυτό έγινε και με τον κ. Τσιόδρα- να κάνει ένα βήμα πίσω. Και σίγουρα έλειπε η φωνή του από την ενημέρωση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις