Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χατζηνικολάου – Ζαραλίκος: “Σφάχτηκαν” για τη συνέντευξη Μητσοτάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Χατζηνικολάου – Ζαραλίκος: “Σφάχτηκαν” για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Χατζηνικολάου - Ζαραλίκος: Διαδικτυακή κόντρα και μπλοκάρισμα για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Θεατές σε ένα διαδικτυακό… πόλεμο ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο έγιναν οι χρήστες του Twitter. Αφορμή ένα σχόλιο του stand up κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου για τη χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τι έγινε

«Πολύ πρωτότυπη δημοσιογραφική εκπομπή. Ο ένας κάνει ότι ρωτάει κι ο άλλος κάνει ότι απαντάει» ήταν το σχόλιο του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο twitter. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άφησε το σχόλιο να «πέσει κάτω» και απάντησε με ανάρτησή του «Όταν κάποιος αδυνατεί να υπάρξει αυτόνομα, καταντάει κομματικό τρολ… Πόσο κρίμα!».

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επέμεινε λέγοντας: «Δεν είναι κονσέρβα δηλαδή; Οσο για το ανέντιμος καλύτερα να μην έχεις καθρέφτη μπροστά σου όταν γράφεις στο τουιτερ», με τον Νίκος Χατζηνικολάου να του απαντά: «Θλίψη. Ντροπή σου».

Πίσω στο 2015 και στις εθνικές εκλογές, την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και έρχεται στην Κυβέρνηση. Στο μεγάλο πάνελ που έχει σχηματιστεί για την ενημέρωση από το Star, ο Νίκος Χατζηνικολάου λέει: «Πάμε τώρα να πάρουμε μια ανάσα, μια ανάσα χαμόγελου. Πάμε να καλησπερίσουμε τον Χριστόφορο Ζαραλίκο» και εκεί βγαίνει στο «παράθυρο» ο stand up comedian και σατιρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Είχε τυπώσει μπλουζάκια με συνθήματα, με το μπλε που φορούσε μάλιστα να γράφει: «Νικόλα χάσαμε». Διευκρίνισε πάντως πως δεν το έγραφε για τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το στιγμιότυπο με τα γέλια των δύο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις