Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στη Βούλα: Ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού είναι ο νεκρός
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βούλα: Ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού είναι ο νεκρός

Τροχαίο στη Βούλα: Η Φεράρι που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ξέφυγε από την πορεία της, για αδιευκρίνιστο λόγο, και προσέκρουσε σε δέντρο στη Βούλα

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα, με συνέπεια ο οδηγός του αυτοκινήτου να χάσει τη ζωή του. Έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, μια Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Αν και αρχικά υπήρξε σύγχυση σχετικά με το θύμα, φαίνεται πως πρόκειται για τον 45χρονο, Γιώργο (Τζώρτζης) Μονογυιό, ο οποίος είναι αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη αλλά έχει τις αισθήσεις της.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας, ενώ η σύζυγός του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Αγόρασε το αυτοκίνητο σήμερα

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε αγοράσει μόλις σήμερα το υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά.

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Στις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται η Ferrari η οποία έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός συμμετείχε στο ριάλιτι “The Wall” που προβλήθηκε το 2003.

Τζώρτζης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις