Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 12/1: Ποιος φεύγει, ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 12/1: Ποιος φεύγει, ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 12/1: Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Παρασκευή Σταματοπούλου ή ο Σταμάτης Καλαφατάς θα αποχωρήσει από το Survivor;

12.01.2022 | 20:55

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 12/1: Ίσως το πιο κρίσιμο επεισόδιο της εβδομάδας στο Survivor να είναι αυτό της Τετάρτης, αφού στο τέλος του ένας παίκτης αποχωρεί και οι κάτοικοι του Αγίου Δομινίκου λιγοστεύουν. Την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν αυτός που αποχώρησε οικειοθελώς, αφού για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε η Ελισάβετ Σπανού. Μείον δύο δηλαδή για του Διασήμους… Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι έμειναν στο Survivor, με την ιδιαιτερότητα όμως ότι η ψηφοφορία κλείδωσε, όπως και τα αποτελέσματα αυτής, και θα συγκριθούν με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής της εβδομάδας.

Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα περιμένουν να δουν αν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Παρασκευή Σταματοπούλου ή ο Σταμάτης Καλαφατάς θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν περισσότερες θετικές ψήφους.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 12/1: Ποιος;;;

Στο τέλος του επεισοδίου κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί απόψε από το Survivor.

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, απόψε θα αποχωρήσει ένας από τους Μαχητές, με την Παρασκευή Σταματοπούλου να είναι αυτή που θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η παίκτρια των μπλε δεν μπόρεσε να αντέξει παραπάνω τις κακουχίες, δεν κατάφερε να μαζέψει αρκετούς φαν για να την κρατήσουν στο παιχνίδι και φαίνεται πως θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Ωστόσο, κυκλοφόρησαν και άλλα σενάρια, όπως αυτό που θέλει άλλον έναν παίκτη να αποχωρεί οικειοθελώς. Φήμες θέλουν την Κρυσταλλία να φεύγει μόνη της, αφού τόσες μέρες απουσιάζει με προβλήματα υγείας και την έχουμε χάσει εντελώς. Όμως, αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν… Βέβαια, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα δούμε σήμερα στο Survivor, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για όλα, όπως την προηγούμενη εβδομάδα…

Survivor spoiler 12/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Οι χθεσινές νίκες των Διασήμων έφεραν αυτοπεποίθηση και γεμάτο στομάχι στους παίκτες, ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεχαστούν λίγο διαβάζοντας αστεία tweets. Όμως, τα νεύρα είναι τεντωμένα ακόμα και η ηρεμία κρέμεται από μια λεπτή κλωστή.

Από την άλλη πλευρά, η στάση και η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη είναι το θέμα συζήτησης στην παραλία των Μαχητών. Ο καβγάς του με τον Γιωρίκα Πηλίδη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος προκάλεσε τον θυμό των συμπαικτριών του, που θεωρούν ότι χάνει τον έλεγχο και την ηρεμία του και κάνει κακό στην ομάδα.

Εκείνος από την πλευρά του θεωρεί πως οι συμπαίκτες του εκδηλώνουν ζήλια απέναντί του και βρίσκει κοινά σημεία με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μυριέλλα Κουρεντή στη δική της ομάδα. Εν ολίγοις, πιστεύει κι αυτός ότι θέλουν να τον χωρίσουν από την αγαπημένη του και για αυτό φέρονται έτσι. Τι ζούμε…

Στο μεταξύ, ένα αγώνισμα επάθλου φέρνει τους παίκτες ξανά αντιμέτωπους στο στίβο μάχης. Ποια ομάδα θα έχει τις καλύτερες επιδόσεις και θα καταφέρει να απολαύσει ένα γεύμα που θα δώσει δυνάμεις και ψυχολογία για τη συνέχεια;

Οι Διάσημοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες

Ήδη ο Θανάσης Μπέλλος δήλωσε ότι δεν έχει άλλες δυνάμεις αν δεν φάει και η κατάσταση στην παραλία τους είναι οριακή. Τα περιθώρια στένεψαν και η νίκη είναι μονόδρομος για την μπλε ομάδα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μαχητές θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν στο σημερινό αγώνισμα του Survivor. Θα αγωνιστούν με την πλάτη στον τοίχο και θα παλέψουν λυσσαλέα για τη νίκη, κάτι που θα καταφέρουν , όπως όλα δείχνουν. Θα σπάσουν το σερί των Διασήμων και θα κάνουν το 10-5 υπέρ τους στις συνολικές νίκες.

Βέβαια, όλα αυτά είναι απλώς πληροφορίες και δεν αποτελούν δεδομένα, αφού όλα είναι ρευστά μέχρι την τελευταία στιγμή, μια και το Survivor έχει αποδείξει όλα μπορούν να ανατραπούν.

Ετικέτες
Exit mobile version