Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor σήμερα 12/1: Νέα επίθεση σε Κατσαούνη για τη Μυριέλλα
LIFESTYLE

Survivor σήμερα 12/1: Νέα επίθεση σε Κατσαούνη για τη Μυριέλλα

Survivor σήμερα 12/1: Στο στόχαστρο των «Μπλε» ο Γιώργος Κατσαούνης

Survivor σήμερα 12/1: Το ερωτικό ειδύλλιο του αγρότη Γιώργου Κατσαούνη και της ηθοποιού Μυριέλλας Κουρεντή ταράσσει συνεχώς τις ισορροπίες ανάμεσα στα μέλη των δύο ομάδων. Η στάση και η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι γοητευμένος από την Μυριέλλα Κουρεντή και ότι του αρέσει πολύ, αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης στην παραλία των «Μπλε». Εκείνος, από την πλευρά του, πιστεύει πως οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν και βρίσκει κοινά σημεία με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μυριέλλα Κουρεντή στη δική της ομάδα.

Στο αποψινό επεισόδιο, ένα αγώνισμα επάθλου φέρνει τους παίκτες ξανά αντιμέτωπους στο στίβο μάχης. Οι «Διάσημοι ή οι «Μαχητές» θα έχουν, άραγε, τις καλύτερες επιδόσεις; Στο τέλος του επεισοδίου, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το «Survivor».

“Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του”

Ωστόσο, πριν από αυτήν τη πολυαναμενόμενη ανακοίνωση, ο Σπύρος Μαρτίκας από τους «Μαχητές» θα προχωρήσει σε μία νέα επίθεση στον Γιώργο Κατσαούνη, λέγοντάς του: «Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του; Γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά τους Θεσσαλούς. Ποιος Θεσσαλός θα εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα του;». Στο σημείο αυτό, η Μυριέλλα Κουρεντή θα «λυγίσει» και πάλι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις