Καρανίκας – Ράδιο Αρβύλα: Ο κόσμος να αλλάξει κανάλι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρανίκας – Ράδιο Αρβύλα: Ο κόσμος να αλλάξει κανάλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καρανίκας - Ράδιο Αρβύλα: Σφοδρή επίθεση κατά των "Ράδιο Αρβύλα", μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο εξαπέλυσε ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

11.01.2022 | 18:12

Σφοδρή επίθεση κατά των “Ράδιο Αρβύλα”, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn, εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας. Συγκεκριμένα, στις 30 Δεκεμβρίου, μόλις είχαν πέσει σαν κεραυνός οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον τέταρτο της παρέας του Αντώνη Κανάκη Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο Νίκος Καρανίκας είχε γράψει στο facebook:

“Οι #ράδιο_αρβύλα ή Ράδιο ξεφτίλες όπως πολύ σωστά τους αποκαλεί ο κόσμος, προσπαθούν μέσα από το χριστουγεννιάτικο γιορταστικό διαφημιστικό τους, να επιστρέψουν, προβάλλοντας ένα παιδικό αθώο προσωπείο. Η εικόνα που προβάλλουν προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώοι, όπως τα παιδάκια και δεν είχαν σχέση με τον φίλο και συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο μισογυνισμός τους, ο ρατσισμός τους, οι συκοφαντίες τους, τα σεξιστικά βιντεάκια δεν ξεχνιούνται και γι’αυτό δεν μας πείθουν για το ήθος τους. Είναι γνωστοί πλέον και ο κόσμος καλά θα κάνει να δείξει την δύναμη του και να αλλάξει κανάλι την ώρα που θα προβάλουν την εκπομπή τους για να ξεπλυθεί όλη η παρέα μαζί”.

Exit mobile version