Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πορτοσάλτε – εκπαιδευτικοί: Χαμός στον “αέρα” του ΣΚΑΪ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πορτοσάλτε – εκπαιδευτικοί: Χαμός στον “αέρα” του ΣΚΑΪ

Πορτοσάλτε - εκπαιδευτικοί:Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε κατηγόρησε τους εκπαιδευτικούς ότι θέλουν να κάνουν "δύο εβδομάδες" καθισιό

O κακός χαμός έγινε το πρωί, στην ενημερωτική εκπομπή του Σκάϊ “Σήμερα”, με τον δημοσιογράφο του σταθμού Άρη Προτοσάλτε να κατηγορεί τους εκπαιδευτικούς, στο πρόσωπο του Γραμματέα της ΟΛΜΕ Νίκου Παπαχρήστου, ότι θέλουν δύο εβδομάδες καθισιό, γι αυτό αντιδρούν στην επιστροφή των μαθητών στα σχολεία μετά τις εορτές των Χριστουγέννων. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών υποστήριξε ότι η επιστροφή στα θρανία θα μπορούσε να γίνει δύο εβδομάδες αργότερα, προκειμένου να υπάρξει αποκλιμάκωση, της παραλλαγής Όμικρον του κορονοϊού.

Τότε ο Άρης Προτοσάλτε τον ρώτησε αν είναι έτοιμοι για τηλεκπαίδευση, με τον κ. Παπαχρήστο να λέει οτι η πρόταση που διατυπώνει προβλέπει παράταση του έτους, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν, με τον γνωστό δημοσιογράφο να λέει: “Δύο εβδομάδες καθισιό. Εσείς (σ.σ. οι εκαπιδευτικοί) δε θέλετε ούτε μάθημα, ούτε τηλεκπαίδευση, δύο εβδομάδες παράταση στις διακοπές θέλετε”.

Aπό την πλευρά του ο καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Νίκος Τζανάκης, ο οποίος πήρε μέρος στη συζήτηση, ουσιαστικά πήρε το μέρος του εκπαιδευτικού λέγοντας πώς εχει βάση το αίτημα για παράταση των διακοπών, αφού υπάρχει η δυνατότητα παράτασης του σχολικού έτους.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετά το 5ο λεπτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις