Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Μαλέσκου – Love it: «Το συμβόλαιό μου το τιμώ»
LIFESTYLE

Ιωάννα Μαλέσκου – Love it: «Το συμβόλαιό μου το τιμώ»

Ιωάννα Μαλέσκου - Love it: «Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ειλικρινά πάει πάρα πολύ καλά», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στην κάμερα της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι στις φήμες που την θέλουν του χρόνου να μετακομίζει στο OPEN. Η Ιωάννα Μαλέσκου πιστεύει ότι φέτος τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, αν και τελευταία συνάντησε κάποια εμπόδια. «Κάθε δυσκολία, κάθε εμπειρία έρχεται να σε διδάξει κάτι», είπε. Στις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στο OPEN από την επόμενη χρονιά απάντησε: «Και να ισχύει αυτό, υπήρχε περίπτωση να σου απαντήσω τώρα; Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ειλικρινά πάει πάρα πολύ καλά. Το τιμώ».

Όσον αφορά το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Όταν τελειώσει η σεζόν τελειώνει και το συμβόλαιό μου, από εκεί και πέρα δε ξέρεις μπορεί να προκύψει. Ο καθένας να κοιτάζει τα δικά του, η δική μου συνεργασία είναι άριστη». «Έχω μάθει να κοιτάω τη δουλειά μου και κοιτάζω μόνο μπροστά. Γενικά αποστασιοποιούμαι από πράγματα που δεν με κάνουν να νιώθω ο εαυτός μου», κατέληξε η παρουσιάστρια. Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega!

Δείτε ακόμη

Survivor: Τα πεταχτά φιλιά, οι αγκαλιές και οι αποκαλύψεις από τον Βαλάντη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις