Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμμορία κλέβει αυτοκίνητα στην Αθήνα: Αποκαλυπτικό βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορία κλέβει αυτοκίνητα στην Αθήνα: Αποκαλυπτικό βίντεο

Συμμορία κλέβει αυτοκίνητα στην Αθήνα:Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποιούν μια τεράστια έρευνα

Σοκ προκαλούν τα videos που ανεβάζει στα social media σπείρα νεαρών που σπάει και κλέβει αυτοκίνητα στην Αθήνα, με την Αστυνομία να αναζητά στοιχεία για την ταυτότητά τους. Ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και κλοπές περιλαμβάνει η δράση συμμορίας νεαρών με πεδίο δράσης την πρωτεύουσα. Όπως μετέδωσε το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, τα μέλη της συμμορίας καταγράφουν σε βίντεο τις παράνομες πράξεις τους και μετέπειτα τα ανεβάζουν σε λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ότι οι νεαροί δεν πτοούνται ακόμη και όταν ένας περαστικός τους κάνει παρατήρηση, ενώ σε δεύτερο χρόνο η συμμορία ποζάρει επιδεικτικά με μεγάλα χρηματικά ποσά και όπλα στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποιούν μια τεράστια έρευνα ώστε να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη και έτσι να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Να σημειώσουμε πως η δημοσιοποίηση αξιόποινων πράξεων στα social media είναι μια νέα μόδα που βλέπουμε πολύ συχνά τώρα τελευταία, ιδίως από άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία εκμεταλλεύονται την ευκολία που προσφέρει το ίντερνετ για να αποκτήσουν δημοσιότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις