Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: «Γκάζια» στους παίκτες από Μαρτίνς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Γκάζια» στους παίκτες από Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Έντονες παρατηρήσεις έκανε ο Πέντρο Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού για την εικόνα που είχαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι του 2022 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ήταν τουλάχιστον απογοητευτική, με τους ερυθρόλευκους να αποσπούν λευκή ισοπαλία από την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Η εμφάνιση προβλημάτισε τους πάντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και περισσότερο από όλους τον Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος έκανε έντονες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να προλάβει να μην υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις από τους Πειραιώτες, με τον καθένα ξεχωριστά να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ο προπονητής τόνισε πως δεν επιθυμεί να δει ξανά ανάλογη εικόνα, με τους ποδοσφαιριστές να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και να στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο (κεκλεισμένων των θυρών) Καραϊσκάκη. Μένει να φανεί αν το «καμπανάκι» που χτύπησε ο Μαρτίνς αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις