Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός σπόιλερ: Ένας φόνος ανατρέπει τα δεδομένα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σασμός σπόιλερ: Ένας φόνος ανατρέπει τα δεδομένα

Σασμός σπόιλερ: Η Όλγα Δαμάνη μίλησε για τα αισθήματα της ηρωίδας της

Η Όλγα Δαμάνη, η γιαγιά Ειρήνη, όπως την γνωρίζουν οι τηλεθεατές του «Σασμού», είναι μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες της δημοφιλούς σειράς του Alpha. Παρά την ευθύνη που φέρει για την τραγική κατάληξη του ειδυλλίου Μάρκου – Ανθούλας, οι τύψεις που κουβαλάει και η φιλοσοφική διάθεση με την οποία αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που έφερε η ζωή την κάνουν αγαπητή στους θεατές. Μιλώντας στο «Happy Day», η Όλγα Δαμάνη μίλησε για τα αισθήματα της ηρωίδας της όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά τον Αστέρη και την Αργυρώ μαζί.
«Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και τρόμος και έκπληξη γιατί υπάρχει αυτό το παρελθόν της βεντέτας» είπε η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Ειρήνη με μοναδική ευαισθησία και διορατικότητα.

«Κάποια στιγμή, όταν έρχονται κάποιες πολύ δύσκολες και καίριες, κομβικές στιγμές, της ξεφεύγουν πράγματα της γιαγιάς. Η Ανθούλα είναι η μεγάλη ενοχή της γιαγιάς. Είναι το λάθος της, το σφάλμα της γιαγιάς. Είναι ένα πολύ τραγικό πρόσωπο η γιαγιά».

Και… σπόιλερ

Όσο για τα μελλούμενα στη σειρά, η Όλγα Δαμάνη αποκάλυψε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι «θα υπάρξει κάποιος φόνος στην οικογένεια Βρουλάκη» και, δεύτερον, ότι «η γιαγιά Ειρήνη είναι θετική απέναντι στον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη. Δεν παίρνει θέση αλλά βαθιά μέσα της χαίρεται γι’ αυτό. Την έχω κόρη μου τη Μαρίνα».

Τέλος, η Όλγα Δαμάνη δεν έκρυψε την συγκίνησή της για τον τρόπο με τον οποίο την πλησιάζει ο κόσμος στον δρόμο ή στα ΜΜΜ με τα οποία κινείται καθημερινά, αφού, όπως είπε, το αυτοκίνητό της είναι πολύ παλιό και δεν νιώθει ασφαλής να μετακινείται προς και από τον τόπο των γυρισμάτων. «Το πιο χαρακτηριστικό, το πιο τρυφερό και το πιο γλυκό που μου έχουν πει είναι σε μια εκκλησία στα Σπάτα που κάναμε γύρισμα ήρθε η γυναίκα που φροντίζει την εκκλησία και μου είπε πως κάποια παιδιά που μάθανε ότι θα έρθετε στέλνουν γκοφρέτες. Δείχνει την ευαισθησία και την εξυπνάδα των παιδιών, πως πιάσανε ότι η γιαγιά δεν κάνει να τρώει γκοφρέτες γι’ αυτό να της στείλουμε -επειδή ο εγγονός μου συνέχεια στην τσέπη μου βάζει μια γκοφρέτα» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις