Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ξυδάκης – Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι: “Δυστυχώς, το σύνθημα έχει βάση”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξυδάκης – Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι: “Δυστυχώς, το σύνθημα έχει βάση”

Ξυδάκης - Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι: Τα συνθήματα "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" και "αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" έχουν βάση, υποστήριξε ο Νίκος Ξυδάκης σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα συνθήματα “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι” και “αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι”, έχουν κάποια βάση υποστήριξε ο δημοσιογράφος και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, νυν διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου της αξιωματικής αντιπολίτευσης “Στο Κόκκινο 105.5” Νίκος Ξυδάκης. Αλλά φυσικά, έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του, λέγοντας ότι αδικείται με τα συνθήματα αυτός και άλλοι δημοσιογράφοι, που δεν υπηρέτησαν την αλητεία και τη ρουφιανιά.

Αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους έκανε ο κ. Ξυδάκης, μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Αθήνας, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής.

 Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

“Βρεθήκαμε το ’11, ’12, ’13 με ποσοστά ανεργίας στους δημοσιογράφους με ποσοστά ανεργίας 30%, 40% και 50%, αναλόγως πώς το μελετούσες. Και με ανθρώπους που ήταν 50 χρονών και 54 χρονών και θέλανε πέντε ή έξι χρόνια να βγούνε στην σύνταξη να μην έχουν το πιο στοιχειώδες μεροκάματο. Αυτά δεν τα ξέρει πολύ Ο κόσμος διότι και γιατί να τα ξέρει και γιατί δικαιολογημένα σε μεγάλο βαθμό είναι καχύποπτοι με τους δημοσιογράφους και εχθρικοί, εξ ού και το “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”.”

“Δεν υπάρχει καμία άλλη επαγγελματική κατηγορία μετά τους μπάτσους που να έχει εμπεδωθεί (σσ τέτοια φρασεολογία) σαν το “Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Είναι μόνο το “Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”. Δεν είμαι υπέρ του τσουβαλιάσματος για κανέναν επαγγελματικό κλάδο, για καμμιά επαγγελματική κατηγορία αλλά η καχυποψία αυτή του κόσμου και η δυσπιστία και η αρνητική στάση έχει βάσεις. Δυστυχώς, δυστυχέστατα για μας που ‘μαστε δημοσιογράφοι και δεν υπηρετήσαμε ούτε την αλητεία, ούτε την ρουφιανιά. Έχει βάση όμως.” .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις