Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Βαλάντης: Εκνευρισμένη η Ελεονώρα Μελέτη
LIFESTYLE

Survivor Βαλάντης: Εκνευρισμένη η Ελεονώρα Μελέτη

Survivor Βαλάντης: Ο τραγουδιστής μάλιστα, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί το Survivor να έχει ξεκινήσει μόλις λίγες εβδομάδες, ωστόσο οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Βαλάντης, είναι ο παίκτης που πρωταγωνιστεί στις περισσότερες εντάσεις, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που έρχονται σε κόντρα μαζί του, τόσο από την ομάδα των Διασήμων όσο και από των Μαχητών. Ο τραγουδιστής μάλιστα, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε για αυτή τη βδομάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Survivor: Ο Βαλάντης παρασύρθηκε και χούφτωσε την Ευρυδίκη (video)

Το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», σχολίασαν μερικά αποσπάσματα από όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, με την παρουσιάστρια να δηλώνει:

«Εμένα ο Βαλάντης με έχει εκνευρίσει γιατί κάθισαν και έβγαλαν τα άπλυτα τους στη φόρα, την ωραιότερη τοποθέτηση την είχε ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος είπε ότι οι ομάδες γκρεμίζονται από μέσα και όχι από τους γύρω γύρω. Εκεί του έδωσε τη χειραψία του ο Βαλάντης, λέγοντας πως πρέπει να τον αποδεχτούνε όπως είναι, αλλά γιατί πρέπει να τον αποδεχτούν και οι άλλο όταν κάθεται και τους ξεφτιλίζει και τους μειώνει έτσι;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις